Lifestyle

3x de beste neusspray

Oké, je verwacht het misschien niet van deze nette knullen. Maar... Rick en ik delen dezelfde verslaving. Nee, geen coke verslaving of verslaafd aan verzamelen, zo hipster zijn we niet. Nee, wij weten als geen ander wat de beste neusspray is. 

De gemiddelde heroïnejunk spuit vermoedelijk minder dan dat wij op een dag doen. Shot in de morgen, op de fiets, op school, in de trein, thuis op de bank en vooral op het werk. Ja, er is écht geen ontkomen aan.

Waarom ik deze informatie met jullie deel? Vertrouwen, een luisterend oor, maar vooral het delen van ervaringen. Als junkie weet je natuurlijk de beste neusspray/ hits te scoren en dat doen wij dan ook graag! Van de Kruidvat tot De Tuinen. Van de apotheek tot de dealer om de hoek. Wij hebben alles geprobeerd en dat heeft geresulteerd in een productkennis waar je u tegen zegt!

Nu de winter enigszins haar intreden maakt, de verkoudheden weer opkomen en de snotproductiviteit weer groeit, gunnen wij jullie je dagelijkse hoeveelheid zuurstof. Want de hele winter vrijuit kunnen ademen? Wij doen niks anders!

Rick en ik verschillen hierin van mening, maar hieronder volgt mijn absolute top 3:

3. Neusspray Etos. Niet de beste neusspray, maar zeker de moeite waard om te benoemen. Robuuste verpakking, niet te chique dus mee te nemen naar elke gelegenheid. Neusspray werkt voldoende, maar mist wat pit. Ideaal als shot voor tussendoor, maar niet om de dag mee te beginnen.

2. Neusspray Kruidvat. De eeuwige tweede. Ligt lekker in de hand, krachtige spray, maar mist net dat 'gouden randje'. Door de klassieke afwerking zeker de winnaar op designgebied. Maar qua effectiviteit mist de spray net dat extra zetje. Goed inzetbaar voor op een regenachtige vrijdagavond waarop jij nog snel een drankje wilt gaan doen.

1. Neusspray apotheek. Er gaat natuurlijk niets boven dat vertrouwde gevoel van de apotheek. Vakmanschap in een flesje en dàt merk je meteen! Onbreekbare fles, prikkelend gevoel en een kracht gelijk aan 10 paarden. Door het compacte ontwerp past deze spray in elke broekzak. Dit is gewoon de beste neusspray en met deze knaller kom jij de winter wel door!

Sander


PS: wij zijn uiteraard erg benieuwd naar jullie ervaringen op neusspraygebied. Als junkie ben je immers altijd op zoek naar het beste neusspray 😉