Lifestyle

Een kijkje in onze vergaderlocatie Barneveld

De afgelopen tijd is onze vergaderlocatie Barneveld regelmatig voorbij gekomen. Sommige van jullie hebben Het Atelier zelfs al geboekt. Echt super! Natuurlijk hopen we dat je snel langskomt voor een workshop, vergadering of presentatie. Maar hierbij alvast een digitaal kijkje bij ons binnen 😄

Het Atelier: dé vergaderlocatie Barneveld

Afgelopen zomer zijn we met ons marketingbureau Code Blauw verhuisd naar het mooiste pand van Barneveld: een voormalige kerk uit 1888. En een pand als de onze wil je natuurlijk delen met anderen. Zeker omdat er méér dan genoeg ruimte is. Daarom vroegen we onszelf af: wat mist er nog in de omgeving? Het antwoord was snel duidelijk. Een fijne plek om te vergaderen in Barneveld. Waar je rustig met je collega's kunt neerploffen voor een meeting onder het genot van een goede bak koffie en met alle faciliteiten bij de hand. Het Atelier was geboren.

Een plek met geschiedenis

De link met de achterste ruimte van de kerk werd snel gelegd. Daar bevond zich vroeger namelijk de consistorie. De plek waar de dominee met zijn kerkenraad alle belangrijke beslissingen nam. Ruim 150 jaar later heeft Het Atelier weer dezelfde functie gekregen. En natuurlijk is ook de geschiedenis bewaard gebleven. Van de hoge ramen tot originele bakstenen muur, bij binnenkomst voel je de historie.

Van alle gemakken voorzien

Een locatie met karakter dus, maar van alle tegenwoordige gemakken voorzien. Snelle WiFi, een full HD beamer, een whiteboard voor alle aantekeningen, een koelkast vol met koude drankjes en een Jura koffiemachine voor de lekkerste koffies. En dat alles met het station om de hoek en gratis parkeermogelijkheden op een paar minuten lopen. Kortom: alle eisen die wij zelf aan een locatie stellen 😉

Dus heb je binnenkort een vergaderlocatie Barneveld nodig? Van workshops tot presentaties en van vergaderingen tot trainingen. Alles is mogelijk bij ons in Het Atelier. Hopelijk tot snel!


vergaderlocatie Barneveld
Wij waren gelukkig niet de enigen die een plek misten om te vergaderen in Barneveld

vergaderlocatie barneveld
Natuurlijk mag een beetje groen niet ontbreken in Het Atelier. Je kent ons 😉

vergaderen barneveld
Tussendoor een lekkere lunch of borrelplank? Boek het extra bij tijdens het reserveren.

vergaderen barneveld
Aan onze lange vergadertafel is er standaard ruimte voor 12 personen, maar een grote groep is ook geen probleem

vergaderlocatie barneveld
Met onze HD beamer verander je in één klik de muur in jouw plek om te presenteren