Zolder

D&D favorieten: februari 2017

Seizoenen zijn vergaan, presidenten omgewisseld en ondertussen is er alweer een aantal planeten ontdekt. De hoogste tijd dus om ons favorieten overzicht onder centimeters digitaal stof vandaan te halen. Want in februari maakte jullie gouden duo weer genoeg mee. Warmetruiendag, feestjes, een eigen tassenlijn, werk aan de nieuwe website en zelfs carnaval. Dit zijn al onze favorieten van afgelopen maand:


IFFR Closing Party

Begin van februari nodigden onze vrienden van Warsteiner en Coopr ons uit voor de Closing Party van het filmfestival Rotterdam. Een gewild feestje waar naar verluid nog nét niet gevochten werd om tickets. Je bent influencer of je bent het niet... Nu gebied eerlijkheid ons te zeggen dat we tijdens het IFFR helaas geen een film hebben bekeken, maar gelukkig was het feest daardoor niet minder geslaagd. Tot in de vroege uurtjes stond De Doelen te schudden op haar grondvesten. Vooral de silent disco van Dansvoer viel in de smaak. Aanradertje voor volgend jaar!


Dudes & Dont's tassen

Voor onder je arm, op de fiets of om de show mee te stelen. Onze eigen Dudes & Dont's tassenlijn kan je eigenlijk overal voor gebruiken. Sinds afgelopen maand is de eerste variant beschikbaar en valse zuster Die Lange werkt aan nog veel meer kekke prints. Allemaal handgetekend en voorzien van onze favoriete uitspraken. Binnenkort online te verkrijgen en nu al te koop bij Sophias Coffee en Villa Varia in Barneveld. En dat alles voor slechts €5 per stuk. Heb jij jouw exemplaar al gehaald?

februari mannenblog tote bag bestellen


Oreo bars met salted caramel

Het is vast geen verrassing. Ook in februari verscheen er weer een gloednieuw recept met Oreo online. Deze Oreo bars met salted caramel vielen in de smaak. Zo lekker en makkelijk, die moet én wil je maken. Tip voor het weekend 😉

oreo salted caramel recept


Nieuwe website

Het is een project waar we nu al lange tijd mee bezig zijn. En dat is niet zonder reden. Helemaal zelf ontworpen, met een eigen CMS (beheersysteem) en tal van toffe features die je nergens anders ziet. De eerste versie van Dudes & Dont's 2.0 staat inmiddels live en daar zijn we al rete trots op. De komende maand staat in het teken van de ruim 450 artikelen overzetten, nalopen en opnieuw indelen. En als alles meezit lezen jullie vanaf april mee op onze gloednieuwe blog. Wij kunnen niet wachten!


Pleinvrees On Tour

Als fanboys keken we deze februari al weken uit naar Pleinvrees On Tour Amsterdam in Paradiso. Nu weten jullie dat we altijd wel zijn te porren voor een feestje, maar Pleinvrees blijft absoluut favoriet. En die verwachtingen werden weer helemaal waargemaakt. Bekende en voor ons onbekende namen zetten de muziektempel compleet op zijn kop. Deephouse zoals deephouse hoort te zijn. Lang geleden dat we dat een hele nacht lang hebben gehoord. En oh wat was het lekker 😃


Carnaval - la la la la la

Het stond jarenlang bovenaan de lijst van dingen die we absoluut nooit zouden doen. Helaas was het vlees zwak en liet dit duo zich toch overhalen om te carnavallen. Verkleed als prins en advocaat fietsten we richting Achterveld voor liters bier en de slechtste muziek die je kunt bedenken. Het erge: het was nog leuk ook. Sander is onze traumatische ervaringen aan het verwerken in een column, dus binnenkort meer hierover.


Hopelijk lees je het volgende favorieten overzicht op onze gloednieuwe blog. Wij gaan weer snel aan het werk! Volg D&D tot die tijd op Facebook en Instagram voor alle updates, lekkers en dagelijkse onzin. 

Rick & Sander