Zolder

D&D favorieten: juni

In juni hebben wij voor Dudes & Dont's weer een hoop toffe dingen beleefd. Zo mochten wij mee naar een Cubaanse rumavond, hebben we de nodige feestjes meegemaakt, films en series gezien en zijn we helemaal klaar voor de zomer.

Al onze favorieten van de afgelopen maand vind je in ons overzicht voor de maand juni!

Rick & Sander


Sugar Factory Sugar Factory stappen uitgaan Amsterdam

Een van onze nieuwste ontdekkingen is Sugar Factory in Amsterdam. Een donkere tent met aardig personeel en een lekker aanbod qua muziek. Niet mega speciaal, maar vermaken doe jij je er zeker. Vooral de house/techno-avonden van Project Sugar op donderdag zijn het bezoeken meer dan waard!

Voor één avond naar Cuba

https://twitter.com/Dudes_Donts/status/61415909240...

Namens Havana Club werden wij uitgenodigd voor een echte Cubaanse avond: sigaren roken, rum drinken en een potje domino spelen. Het toffe was dat we per sloep door de prachtige grachten van Amsterdam werden vervoerd, op weg naar een geheime locatie op de NDSM-werf. Een bijzonder leuke avond waar wij hebben genoten van de Havana Club, een echte Cubaanse rum. Proost op de #RumRevolucion!

Koken met Annabel Langbein

smulweb kookcollege annabel langbein

Een van de culinaire hoogtepunten van juni was de workshop van 24Kitchen's Annabel Langbein. De Nieuw-Zeelandse tv-chef was een paar dagen in het land en leerde Sander een paar heerlijke, Aziatische gerechten.

Suits: een nieuw seizoen!

Suits

Een absolute favoriet van Rick is de advocatenserie Suits. Mike Ross is een luie maar briljante schoolverlater die zonder diploma bij een sollicitatiegesprek terecht komt met een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten en zijn fotografisch geheugen. Deze maand is alweer het vijfde seizoen van start gegaan en wij kunnen eigenlijk alleen maar zeggen: kijken!

Nike Roshe Run Flyknit

Pro Shoes nike's groen Roshe Run

Deze maand stond in het teken van nieuwe sneakers. Onder het mom van 'mooi groen is niet lelijk' kocht Sander deze nieuwe Nike's.

Adidas Zx Flux

adidas_sneaker_red

Rick wilde al een behoorlijk poosje rode sneakers en koos voor een stoer paar van Adidas. Een strakke, minimalistische schoen die dankzij zijn kleur lekker opvalt! De schoenen zijn via PRO Shoes besteld en had ik de volgende dag al in huis!

Format:B "Chunky"

https://soundcloud.com/format-b-2/formatb-chunky-f...

De eer van onze favoriete plaat gaat deze maand naar het duo Format:B. Een gruwelijk lekker techhouse nummertje!

Dudok Tour in Rotterdam

Dudok_tour

Met de dames van het PR-bureau Miss Publicity hadden wij het plezier om kennis te maken met de Dudok Groep in Rotterdam. Dit zijn een aantal toonaangevende restaurants die een hoog culinair niveau nastreven. Het bekijken van de gaafste terrassen, keukens en hotspots van Rotterdam onder het genot van een lekker hapje en drankje is natuurlijk nooit verkeerd. Na de tour waren wij het unaniem eens: Rotterdam biedt zoveel meer dan de Koopgoot en die bekende voetbaltempel!

Spy

Spy_movie

De leukste film die wij in juni hebben gezien is ongetwijfeld Spy. Daarin komt Susan (gespeeld door de geweldige Melissa McCarthy) voor grote uitdagingen te staan als ze plotseling infiltrant voor de CIA wordt. Met hilarische bijrollen van vooral Jason Statham en Jude Law krijgt deze film jou gegarandeerd aan het lachen!


Wat was jullie hoogtepunt van de afgelopen maand?