Zolder

D&D favorieten: mei

De maand mei, dat was ons er eentje. We vlogen naar Matla, openden een eigen D&D pop-up in De Foodhallen, zagen wat blockbusters, maakten cocktails, wierpen een spandoek van de kerktoren, gingen uiteraard weer op stap, bakten gruwelijk veel Oreo's, namen een promotievideo op en ontwierpen eigen truien.

Hieronder al onze favoriete gebeurtenissen, muziek, recepten en noem maar op van mei:

Rick & Sander


Malta

In mei lieten we voor een week Nederland achter ons voor het zonnige Malta. Althans, dat was de bedoeling. Net toen wij arriveerden, sloegen de weersvoorspellingen 180 graden om. Dus terwijl jullie met 30 graden op het terras zaten, hopten wij in onze trui van de ene bezienswaardigheid naar de ander. Gelukkig viel het uiteindelijk allemaal wel mee en hebben we zelfs nog een paar keer op het strand gelegen.

Door alle drukte de afgelopen tijd zijn er helemaal nog geen blogs over onze Malta-trip online gekomen. Momenteel legt Rick de laatste hand aan een vlog en wordt er gewerkt aan een foodie-tour over Malta, dus er komt genoeg leuks aan. Nog even geduld.

malta mei

D&D pop-up

We hadden nooit verwacht dit ooit te gaan doen, maar toch opende in mei een heuse D&D pop-up in De Foodhallen. En hoe gaaf was dat! Vanuit het hele land kwamen jullie naar ons toe, op PR-dagen werd er schijnbaar verteld dat je toch echt even langs onze pop-up moest komen en ook op social media was het niet stil. Wij hadden van te voren geen idee hoe het zou gaan lopen, maar uiteindelijk zijn er ruim 400 Oreo brownies, Oreo cheesecakes, Oreo cookies en nog veel meer verkocht. Er was echt geen kruimel meer over tegen sluitingstijd.

Een uitgebreid verslag (+ aftermovie) over de Bloggers Take Over staat op de planning. Dus ook die houden jullie nog van ons tegoed.

mannenblog mei

Promotiestunt

Met ons contentmarketingbureau Code Blauw beloven wij klanten te helpen met opvallen. Als je dan zelf een promotievideo opneemt, dan moet je natuurlijk wel het goede voorbeeld geven. Een 8 meter lang spandoek werd besteld, een geschikte locatie gezocht en een cameraman ingeschakeld. Dus samen met Sjoerd klom Sander Barnevelds hoogste kerktoren op en zorgde Rick ervoor dat alles beneden goed verliep. Die dag kon niemand meer om Code Blauw heen. Laat dat opvallen, maar aan deze dudes over 😉

Benieuwd naar het eindresultaat? Houd onze Facebook-pagina dan goed in de gaten!

marketing barneveld

Depot

Sinds hun opening stond Depot in de top 3 van onze staplijst (samen met Basis en De School). In mei konden we hem eindelijk afvinken. Een van onze favoriete DJ's Illesnoise draaide een paar uur durende set, dus dat was het perfecte excuus om een paar tickets te bemachtigen. De eigenaren (o.a. bekend van Verknipt) hebben alles waar wij van houden verenigd in een toffe club. Perfect geluid, lekker donker en gave visuals. Dit duo komt snel weer terug!

https://www.instagram.com/p/BFZW7rfJDpP/?taken-by=...

Captain America: Civil War

Het lijkt alweer maanden terug, maar het was toch echt mei dat de nieuwe Captain America in premiere ging. Dit keer stond Cap lijnrecht tegenover Tony Stark. Een strijd tussen 's werelds superhelden (en wat mindere goden) volgde. Civil War is eigenlijk voor 99% waar je bij The Avengers 2 op hoopte. Vooral de combinatie van zoveel karakters werkt supergoed. En met Black Panther en Spiderman zijn er weer twee zeer toffe karakters aan de reeks toegevoegd. Vooral Tom Hollands Spidey steelt de show. Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar ga hem zeker kijken als je dat nog niet hebt gedaan! Oh, en X-Men: Apocalypse is ook veel toffer dan de trailer doet vermoeden. Nog een Marvel-film die een bioscoopbezoek zeker waard is.


Wat was het leukste dat jij in mei meemaakte?