Zolder

D&D favorieten: september

Voor ons was september de drukste maand tot nu toe. Zo namen wij intrek in ons eigen kantoor, gingen naar Parijs, sprongen uit een vliegtuig, stonden in Metro, bezochten een garageparty, streden om een felbegeerde beker, waren bij de opening van Munch : Van Gogh en vierden Sanders verjaardag. Ook werd er natuurlijk weer volop geblogd. Vanaf deze maand proberen wij namelijk minimaal drie à vier blogs per week online te zetten. Kortom: er was genoeg te beleven in september!

Onze absolute favoriet deze maand? Het aantal bezoekers en volgers groeide als nooit te voren en september is onze beste maand tot nu toe geworden. Sommige dagen verdriedubbelde het aantal views zelfs! Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee, dus voor alle trouwe fans en nieuwe bezoekers: hartstikke bedankt en tof dat jullie Dudes & Dont's bezoeken! Hieronder vind je al onze andere favorieten van de afgelopen maand:

Rick & Sander


Interview Metro

Begin deze maand werd ons interview in Metro gepubliceerd. Al vroeg in de morgen werden we die dag wakker geappt met foto's en dat hield niet op. Via Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat bleven de reacties binnenstromen en in de dagen erna werden we regelmatig door random mensen aangesproken. Helemaal tof was het feit dat mensen ons foto's tweetten met de zelfgemaakte spareribs.

favorieten september D&D mannenblog Dudes & Dont's

Festivalweekend

Het eerste weekend van september sloten wij het festivalseizoen van 2015 in stijl af met Into The Woods en Pleinvrees Heroes. De vrijdag is de boeken ingegaan als meest natte festivaldag tot nu toe. De details zullen we je besparen, maar laten we zeggen dat er hélemaal niets is droog gebleven. Gelukkig was de aankleding supertof en de muziek ook goed, dus vermaakt hebben we ons zeker. De zaterdag stond het festival van ons geliefde Pleinvrees op de planning. Dit keer scheen de zon, dus al snel zat de stemming er goed in. Met zo'n line up was het onmogelijk al onze favorieten te bezoeken, dus na Illesnoise en Alle Farben besloten we de rest van de dag door te brengen in de enorme circustent. Favorieten N'to en Worakls knalden hier als vanouds en zorgden voor een waardig einde van dit festivalseizoen.

favorieten Dudes & Dont's september Into the woods pleinvrees heroes

Lange mouwen

Regelmatig vallen er hier onverwacht pakketjes op de mat. Een van de leukste kwam deze maand van Mouwlengte7. De webshop verkoopt kleding voor mannen die met het probleem zitten dat de mouwen en de onderkant van het overhemd net te kort zijn. Met zijn 1 meter 90 heeft Rick hier zelf vaak mee te maken. Na het passen bleek dat niet alleen de mouwen, maar het gehele overhemd langer is. Wel zo prettig als je deze in je broek stopt en het overhemd er ook in blijft zitten als je loopt of opstaat. Toevallig viel de dag erna een paar toffe kralen armbanden op de mat om de outfit helemaal compleet mee te maken. Rick kan nu dus weer een tijdje vooruit!

favorieten Dudes & Dont's september verjaardag

History Channel

In september gingen wij in de IJ-Hallen voor History Channel de strijd aan tegen vier andere blogs. Voor deze twee über competitieve dudes was verliezen niet echt een optie, dus met een moordend tempo zochten wij naar de mooiste pareltjes. Uiteindelijk tikten we twee schilderijen, een linoleumdruk, een bijzondere gasbrander en een filmprojector op de kop. Totale waarde: €450. Die beker ging mooi met ons mee naar huis. Mocht je het nog niet gezien hebben; de aflevering en bijbehorende blog is hier te bekijken.

favorieten september D&D mannenblog Dudes & Dont's

The Bosnian - N'To

Tijdens Heroes plaatste Sander een video op Twitter met daarin deze track. Shazam en SoundHound herkenden het niet, maar na een zoektocht van twee dagen kwam Rick met het verlossende antwoord. De track bleek helemaal niet van Worakls te zijn, maar van N'to. Probleem opgelost en de rest van september werd het nummer grijsgedraaid. https://soundcloud.com/ntonto/the-bosnian-preview

NS Bloggerstrip

Voor NS International gingen wij deze maand op stap in Parijs om daar alle hotspots te ontdekken. Samen met Kelly van GoodFoodLove en cameraman Brian renden wij door de Franse hoofdstad om al onze favoriete adresjes te kunnen bezoeken. Een beregezellige dag waarop werd gebruncht, geluncht, gestopt voor koffie, taart en vooral voor heel veel wijn. De avonturen worden momenteel gebundeld tot een e-book, dus daar lees(+ een vlog) je snel meer over!

favorieten september D&D mannenblog Dudes & Dont's

Sanders verjaardag

Voor eten en drank ben je bij ons altijd aan het juiste adres. En een verjaardag is natuurlijk helemaal een goed excuus om jezelf eens flink uit te leven. Op vrijdag stond Sander al in de keuken om een dubbele chocoladetaart, een salted caramel cheesecake en zijn eigen carrot cake te maken. Op zaterdag was het tijd voor het echte werk. De Green Egg ging aan om de nodige pizza's te bakken, alle slijterijen werden leeg gekocht en de fik werd in de vuurkorven gezet. Ook dit jaar werd er weer flink uitgepakt met de nodige cadeau's. Een heus Pleinvrees-pakket, kaarten voor Valhalla, een nieuw horloge die op deze website gekocht is, waardebonnen van Men At Work en heerlijke flessen wijn, die jongen had - dat mag ook wel eens gezegd worden - helemaal niets (!) te klagen. Een enorm gezellige avond, nacht en ochtend!

favorieten Dudes & Dont's september verjaardag

Ons kantoor

Sinds deze maand hebben wij ook intrek genomen in ons eigen kantoor. Zelfs na een paar weken blijft het nog elke morgen een vreemd gevoel om 'jouw eigen' werkruimte binnen te lopen. Met Code Blauw gaat ook alles goed. De eerste opdrachten zijn binnen, de website bijna klaar en de agenda is volgeboekt met flink wat afspraken. Binnenkort krijgen jullie een uitgebreide rondleiding door het pand, maar hieronder alvast een kleine preview.

kantoor adres dudes & dont's

Parachutesprong

Met nog een week tot zijn 23ste verjaardag moest Sander zijn cadeau van het jaar daarvoor nog steeds verzilveren. Op vier kilometer hoogte zag hij de dood even in de ogen, maar wierp zichzelf uiteindelijk toch uit dat vliegtuig. Met de beelden kon Rick zijn lol natuurlijk niet op, dus hij ging helemaal los tijdens de montage...

favorieten Dudes & Dont's september verjaardag


Wat was jouw hoogtepunt van september?