Looks

TAG Heuer - Een tribuut aan Cristiano Ronaldo

Horlogefabrikant TAG Heuer komt met een wel heel bijzonder eerbetoon aan één van 's werelds grootste voetbalsterren: een limited edition FORMULA 1 CR7 horloge, speciaal ontworpen voor driemalig Gouden Bal winnaar Cristiano Ronaldo. En als zelfs deze meest ijdele voetballer ooit er gelukkig mee is, dan zijn wij dat ook!

TAG Heuer heeft gekozen voor een stoer groen model, omdat dat uiteraard past bij de plek waarop Ronaldo actief is: het grasveld. Daarnaast heeft het horloge een matzwarte afwerking, dat past bij het duidelijk assertieve karakter van de stervoetballer. In de horlogekast zijn de initialen van Cristiano Ronaldo, met rugnummer 7, te zien als 'CR7'. De titanium omlijsting geeft het horloge een sportieve en stoere look.

tagheuer

De bijpassende groene en zwarte band is een belangrijk onderdeel van het horloge; deze is namelijk geïnspireerd op de nylon banden die werden gebruikt door het Britse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog, hierdoor is de band erg veerkrachtig en zit het horloge perfect om elke pols. De twee gespen zijn van roestvrij staal gemaakt en 'TAG Heuer' staat daarin gegraveerd.

De chronograaf is nauwkeurig tot op een tiende van een seconde, met de aanduiding weergegeven door een kleine teller op 6 uur. De kleine teller bij 9:00 geeft de chronograaf minuten, en de teller op 3 uur is voor de huidige seconden. Deze drie kleine tellers passen met hun intense, elegante zwarte ontwerp mooi op de zwarte geblokte afwerking van de grote wijzerplaat. Erg cool dus!

Rick en Sander

*Dit is een gesponsorde samenwerking met TAG Heuer