Lifestyle

Tip: 10x cadeaus voor mannen

Of het nu voor je vader, vriend, broertje of neefje is, het blijft lastig om cadeaus voor mannen uit te zoeken. Je koopt namelijk altijd nét de verkeerde fles whisky en die vrolijke sokken zijn standaard twee maten te groot. Maar waar maak je ons kieskeurige kerels dan wel blij mee? Met gadgets natuurlijk!

Hieronder 10x cadeaus voor mannen. Van een DIY bierpakket tot Game of Thrones Monopoly, genoeg inspiratie om de komende feestdagen en verjaardagen mee door te komen. Leuk om te geven en te krijgen!


1. Cinema lightbox

Geen hipstertent is compleet zonder een echte lightbox. Meestal voorzien van een qoute vers van Tumblr of Pinterest geplukt. Heel origineel is het dan ook niet meer, maar dat maakt het niet minder tof bij jou thuis. Zelf heb ik onderstaande lightbox in mijn keuken staan en die zorgt altijd voor leuke reacties. En het oogt ook nog gezellig tijdens de donkere winterdagen!

Bestel de lightbox hier voor €29.95

cadeaus voor mannen lightbox

2. Wallz wanddecoratie

De kleine schuimrubberen blokjes van Wallz toveren jouw saaie muur binnen no time om in een meesterwerk. Elke doos bevat 800 blokjes die op vrijwel elk oppervlak kleven. Bedenk zelf een patroon of ga voor een van de bijgeleverde ideëen. Ben je jouw kunstwerk zat? Dan haal je ze probleemloos van de muur af. Elk blokje is namelijk 5 tot 10 keer te herbruiken. Bestel een van onze favoriete cadeaus voor mannen hier voor €69.95

cadeaus voor mannen wanddecoratie

3. Bluetooth waterproof speaker

Man of vrouw, iedereen houdt wel van een lekker moppie zingen onder de douche. Met deze 'douche speaker' kan je ongegeneerd meebleren met jouw favoriete nummers. Van Arctic Monkeys tot de Spice Girls. Koppel de speaker via bluetooth aan je smartphone en het meezingfeest begint.

Bestel de speaker hier voor €29.95

cadeaus voor mannen

4. Sheldon vouwplank

Kijkers van The Big Bang Theory zijn ongetwijfeld bekend met deze gadget. De vouwplank van Sheldon geeft regelmatig acte de présence in Amerikaanse hitserie. Gelukkig is deze vouwplank ook voor de minder grote nerds de ideale manier om t-shirts kreukloos op te vouwen. Een kind kan de was doen.

Bestel Sheldon's vouwplank hier voor €12.95

cadeaus voor mannen

5. Keyfinder

Eerlijk is eerlijk: ook mannen raken hun sleutels weleens kwijt. Zo heb ik vorige week nog een half uur over de vloer gekropen om uiteindelijk mijn voordeursleutel naast het fornuis te vinden. Je bedenkt het niet. Een hulpmiddel bij het zoeken is daarom voor iedereen harstikke handig. Deze keyfinder op bluetooth laat precies zijn waar jouw sleutel zich bevindt en bespaart je zo een hoop agressie...

Bestel een van de handigste cadeaus voor mannen hier voor €19.95

keyfinder bluetooth

6. DIY bier

Jaarlijks tikt de gemiddelde Nederlander ruim 300 biertjes weg. Op de bank, tijdens een barbecue of in de kroeg, zo'n goudgele rakker blijft nog altijd immens populair. Maar hoe gaat het maken van bier precies in zijn werk? Daar kom je (deels) achter met dit DIY-pakket.

Bestel jouw eigen bier hier voor €32.95

zelf bier maken DIY

7. Vintage letterbord

Net als de eerder genoemde lightbox, zijn ook letterborden helemaal je van het. Met de 286 witte letters, cijfers en tekens heb jij genoeg materiaal om bijvoorbeeld een to-do list of boodschappenlijst te maken. Of zet het menu 'zwart op wit' als je vrienden langskomen voor een etentje.

Bestel het vintage letterbord hier voor €49.95

cadeau letterbord bestellen

8. Stirr sausroerder

Na een dag op kantoor heeft men echt wel wat beters te doen dan sauzen en soepen door te roeren. Gelukkig is daar tegenwoordig een handige oplossing voor in de vorm van Stirr. Deze sausroerder neemt het werk uit handen, zodat jij in de tussentijd lekker een biertje (zie tip 6) in kunt schenken.

Bestel de sausroerder hier voor €29.95

cadeaus voor mannen

9. Game of Thrones Monopoly

Met deze versie van Monopoly is winter het hele jaar door coming. Oké, dat klinkt niet heel erg aantrekkelijk, maar dat is het spel zeker wel. Word de rijkste huiseingenaar van Kings Landing. Verover Winterfell. Of vlieg gezellig met Khaleesi een rondje over Westeros. Elke (spelletjes)fan kan dit geheid waarderen. Let op: de GoT Monopoly is volledig in het Engels 😉

Bestel een van de tofste cadeaus voor mannen (en de hele familie) hier voor €59.95

game of thrones monopoly bestellen

10. Kitchen safe

Of het nu gaat om een zak chips of de drang om Whatsapp te checken. Soms is de verleiding gewoon te groot om te weerstaan. Daar is deze kitchen safe dé oplossing voor. Stop jouw 'verleiding' in de bak, stel een tijd in en het enige wat je nu kunt doen is wachten. Tenzij je hem openbreekt natuurlijk...

Bestel de kitchen safe hier voor €49.95

cadeaus voor mannen Sander


PS: dit is een gesponsorde samenwerking tussen CoolGift en onze mannenblog