Zolder

Welkom op Dudes & Dont's!

Welkom op Dudes & Dont's, A Men's Blog.

Wij vinden het tijd om de  'blogwereld' op zijn kop te zetten! Bloggen is veelal een vrouwelijke aangelegenheid, waar mannen amper een rol van betekenis in spelen. Mannenblogs zijn een beetje als vrouwenvoetbal. Leuk dat het er is, maar serieus nemen doet niemand het. Wij vinden dat hier verandering in moet komen. Mannen hebben immers meer dan genoeg interessant te melden! Daarom zijn wij Dudes & Dont's gestart, een blog voor mannen!

Wij ploffen vaak neer in een bioscoopstoel, laten regelmatig voor ons koken, gaan graag stappen, hebben onze ergernisjes, zijn dol op de laatste gadgets en maken zo nu en dan een uitstapje naar het buitenland. Op Dudes & Dont's zal je dus van alles lezen. Van filmrecensies tot interviews. Van de lekkerste restaurants tot de vetste feesten. Van columns tot de beste apps. Alles wat wij het delen waard vinden, komt voorbij!

Heb je als vrouw dan niks te zoeken hier? Zeker wel! Artikelen over make-up zul je niet vinden, maar voor de rest ben je meer dan welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Bovendien vinden wij: vrouwen moet je nooit, maar dan ook nooit negeren. Daarvoor zijn ze veel te interessant.

Wij hebben in ieder geval veel zin in deze uitdaging en hopen dat jullie Dudes & Dont's met veel plezier gaan lezen!  

En nu je toch bezig bent: like ons even op Facebook en volg ons op Twitter