Zolder

Winnen: schaatsen op het Museumplein

We klagen er graag over, maar stiekem zijn jullie dudes ook best dol op de winter. De gezellige decembermaand, urenlang tafelen met kerst en als het écht koud wordt, dan halen ook wij de ijzers uit het vet. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer op Siberische temperaturen te wachten voordat je een keer kunt schaatsen. Tenzij je Fries bent natuurlijk. Daarvoor ga je ook deze december gewoon naar Ice* Amsterdam. 

Elke laatste maand van het jaar herrijst op het Amsterdamse Museumplein een schaatsbaan. Dé plek voor een winterse date of uitje met de familie. En natuurlijk een perfect excuus om wat gluhweintjes te proeven. Vorig jaar hebben wij zelf de stoute schaatsen aangetrokken en Ice* Amsterdam onveilig gemaakt. En dat is niet alleen leuk om te doen, maar direct een goede manier om in de kerststemming te komen. Vanaf zaterdag 17 opent namelijk ook Ice* Village haar deuren. Een winterfair vol foodtrucks, cadeaus en kerstartikelen. Gezellig!

https://www.instagram.com/p/-jfAPKJDgx/?taken-by=dudesendonts

Zelf schaatsen op het Museumplein? Doe dan mee!

In samenwerking met Ice* Amsterdam mogen we op D&D 2x2 toegangsbewijzen + een drankje weggeven. Om op te warmen na afloop of moed in te drinken voordat je het ijs betreedt 😉

Laat hieronder een reactie achter om kans te maken. That's it! Op dinsdag 13 december nemen we contact op met de winnaars.

Rick & Sander


PS: direct zin gekregen om te schaatsen? Bestel dan via de website alvast jouw toegangsbewijs.