Looks

10 x winterjassen onder €100

Winter is coming, dus tijd om weer opzoek te gaan naar een geschikte winterjas. Of je nu een skere student bent of een simpele jas zoekt om in te stappen, soms wil je gewoon niet al teveel geld uitgeven. Daarom zocht ik voor jou een aantal betaalbare exemplaren uit.

Hieronder 10 winterjassen die je aanschaft voor minder dat 100 euro:

Sander


H&M

winterjas

Bij de Zweede modegigant kan een mens altijd aankloppen voor niet al te dure kleding. Deze wollen winterjas is net even anders en perfect voor een koude winterdag. Verkrijgbaar bij H&M voor €99 Your Turn winterjas Ik moet eerlijk bekennen nog nooit van het merk te hebben gehoord. Zonde, want ze hebben best toffe jassen. Zoals bovenstaand exemplaar wat een soort combinatie tussen een bickerjack en warme winterjas is.

Verkrijgbaar bij Winterjassen.com voor €59.95

Your Turn

winterjas

Verkrijgbaar o.a. bij Winterjassen.com voor €79.95

Urban Classics

winterjas

Geen jas om de hele winter mee te lopen, maar wel een goed exemplaar om mee te nemen tijdens het stappen. Warm, voordelig en winterproof. Prima toch?

Verkrijgbaar bij Def Shop voor 49.99

C&A

winterjas

Bij C&A heb ik eerlijk gezegd nog nooit een voet in de winkel gezet, maar tijdens het maken van dit artikel bleek dat ze toch best gave items hebben. Deze zwarte regenjas is daar een fijn voorbeeld van.

Verkrijgbaar bij C&A voor €69.90 Zara

winterjas

Waar de winkels van Zara echt armoe zijn, is het aanbod in de webshop gelukkig vele malen beter. Deze winterjas doet een beetje 70s aan. Je moet ervan houden, maar dan kom je wel goed voor de dag in de winter van 2016.

Verkrijgbaar bij Zara voor €99.95

Bristol

winterjas

De laatste jaren is Bristol goed bezig om aan de weg te timmeren bij een jongere doelgroep. In een deel van de collectie wil je nog steeds niet gezien worden, maar sommige items zoals deze winterjas zijn best goed gelukt.

Verkrijgbaar bij Bristol voor €79.99

Kiomi

winterjas

Bij Kiomi hebben ze altijd toffe jassen. Niet zo standaard, maar toch wel draagbaar. Deze grijze trenchcoat is waterbestendig, maar ook warm en dus geschikt voor de wintermaanden.

Verkrijgbaar bij Zalando voor €79.95

WE

winterjas Deze klassieke winterjas is er een voor de stijlvolle man. Goed te dragen bij wat formelere gelegenheden, maar ook prima op een normale werkdag. Verkrijgbaar bij WE voor €99.95 Bellfield winterjas

Zelf koop ik regelmatig items van Bellfield. Het merk heeft namelijk goede kwaliteit spullen voor een betaalbare prijs. Neem deze jas. Vermoedelijk lekker warm en met de wollen kraag geheel volgens de laatste trends.

Verkrijgbaar bij o.a. V&D voor 94.99


PS: benieuwd welke trends in de winter van 2016 helemaal in zijn? Check dan hier het artikel!