Tech

5x het leukste uit Carpool Karaoke

Zet Engeland's gezelligste tv-host in een auto met 's werelds populairste artiesten en je hebt een kijkcijferkanon van jewelste. Grote kans dat je de laatste tijd als eens een fragment voorbij zag komen, want Carpool Karaoke is booming. Van One Direction tot Elton John, allemaal stappen zin bij James Corden in voor een rit vol met hits.

Dit zijn mijn 5 favoriete fragmenten uit het razend populaire onderdeel bij The Late Late Show with James Corden. En let op, want James kan nog beter zingen dan sommige van zijn bijrijders:

Sander


5. Rod Stewart

Rock 'n roll opa Rod Stewart stapt bij James in voor een masterclassje muziekgeschiedenis. Wissel dat af met anekdotes over gesloopte hotelkamers, verhalen niet bestemd voor kinderoren en uitspraken eigenlijk niet uitzendbaar op de Amerikaans televisie. Wedden dat je al zijn nummers moeiteloos meezingt? 

4. Justin Bieber

Het blijft een vreselijk secreet, maar in deze Carpool Karaoke ga je Justin Bieber voor even mogen. Want eerlijk is eerlijk: JB produceert de laatste maanden aan de lopende band hits en je zingt ze allemaal mee. 

3. Chris Martin

Op weg naar zijn optreden bij de Super Bowl wordt de frontman van Coldplay opgepikt door James. Als een soort Engelse Peppie & Kokkie begint het duo aan een roadtrip naar San Francisco. Grappig, vol mega hits en gelukkig voor de mensheid: schijnbaar is er niemand die foutloos de tekst van Viva la Vida mee kan zingen.

2. Stevie Wonder

Ik moet eerlijk toegeven dat Stevie Wonder nou niet bepaald hoog op mijn lijst met favoriete artiesten stond. Hij kwam zelfs niet voor in mijn top 3 met beste blinde zangers. En dat zegt wat, want er ken er eigenlijk maar ééntje. Na deze Carpool Karaoke is daar verandering in gekomen. De man heeft humor (en daarnaast vele klassiekers op zijn naam staan). 

1. Adele

Een grotere artiest dan Adele ga je moeilijk krijgen, dus uiteraard werd zij gestrikt voor Carpool Karaoke. Zingend, rappend en vloekend rijden de twee door Londen voor een kwartier vol muzikale variatie. Van de Spice Girls tot Someone Like You. Grote kans dat je deze al hebt gezien, maar gelukkig blijft die leuk!


Met wie mag James van jou snel een ritje gaan maken in Carpool Karaoke?