Looks

7x vrolijke herensokken

Het wordt vaak vergeten, maar het juiste paar sokken maakt een outfit helemaal compleet. In de winkel lijkt zo'n knalpaars paar wellicht wat teveel van het goede, maar probeer het gewoon eens!

Hieronder 7 paar vrolijke herensokken ter inspiratie:


Topman

De Brits modegigant weet wat de moderne man wil. Qua sokkentrends loopt het merk dan ook helemaal bij. Ga bijvoorbeeld voor deze knalblauwe variant of kies een paar met donutprint

Verkrijgbaar bij Topman voor €4.50

sokken Topman

Kings of Indigo

Het van oorsprong Amsterdamse merk is lekker bezig. Bij hun bewuste denim hoort natuurlijk een goed paar sokken van stevige kwaliteit. 

Verkrijgbaar bij KOI voor €9.95

sokken Kings of Indigo KOI

Paul Smith

Het grootste gedeelte van Paul Smiths collectie is vrij klassiek en meer geschikt voor onder een pak. Gelukkig doet de Brit zo nu en dan gek en ontwerpt hij een vrolijk (en duur) paar sokken als hieronder. Verkrijgbaar bij Paul Smith voor €18.00 sokken Paul Smith Björn Borg Zonder boxer van BB hoorde je er vroeger eigenlijk niet bij. De trend is inmiddels gelukkig overgewaaid en het merk focust zich meer op kleding. Deze super blije herensokken zijn bijvoorbeeld perfect om te dragen boven je witte sneakers!

Verkrijgbaar bij Björn Borg voor €8.95

sokken heren Bjorn Borg

Unabux

Voor neon kleurige en psychedelische sokken ben je bij de Duitsers aan het juiste adres. Sommige exemplaren zijn echt wanstaltig, maar een deel van de collectie is ook leuk van lelijkheid.

Verkrijgbaar bij o.a. Zalando voor €7.95 sokken unabox

Asos

Voor stijlvolle kleding surf ik negen van de tien keer naar de Engelse webshop. De foodies kunnen hun hart ophalen bij hun sokkencollectie gebaseerd op eten!

Verkrijgbaar bij Asos voor €8.22 (twee paar) sokken asos fries

Happy Socks De merknaam zegt het al, maar van de sokken van Happy Socks wordt iedereen blij. Om mijn outfit helemaal compleet te maken draag ik hun bonte herensokken maar al te graag.

Verkrijgbaar bij Happy Socks voor €8.00

sokken happy socks

En, zijn deze sokken wat voor jou of vallen ze net iets teveel op?

Sander