Travel

Dit is waarom je een camper moet huren met je vrienden

Gaan jij en je vrienden regelmatig op vakantie samen, dan is de kans vrij groot dat jullie met het vliegtuig gaan. Nu scheelt het inderdaad een hoop tijd om met het vliegtuig te gaan, maar zijn er nog zoveel meer opties, die niet alleen veel gezelliger zijn, maar vaak ook nog beter voor het milieu. Hebben jullie er namelijk weleens over nagedacht om een camper te huren met z’n allen en om daarmee door Europa te gaan toeren bijvoorbeeld? Omdat wij vinden dat dit echt op je bucketlist moet staan, hebben we een aantal argumenten, waarvan we zeker weten dat ze jou en ook je vrienden aan het denken zullen zetten. Alleen al de vrijheid die je ervaart is heel wat waard, kunnen we je verzekeren.

Met een camper ben je vrij om te gaan

De reden waarvan wij vinden dat dit de belangrijkste is om te besluiten met een camper naar het buitenland te gaan, is dat je volledig vrij bent om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft met niemand rekening te houden en kunt zo vaak stoppen als je maar zou willen. Daarbij komt ook dat het huren van een camper tegenwoordig vrij eenvoudig te regelen is. Zo kun je via Goboony een camper huren, waarmee je vervolgens door heel Europa kunt toeren. Het grote voordeel aan Goboony, is dat ze campers aanbieden door heel Nederland en ook buitenland, waardoor je gericht kunt zoeken naar een camper die aansluit bij jouw wensen.

Genieten van het buitenleven

Een camper biedt alle comfort die je nodig hebt om samen met je vrienden te genieten van het buitenleven. Met een volledig uitgeruste keuken kun je heerlijke maaltijden bereiden, terwijl je 's avonds gezellig rond het kampvuur zit. Slapen in een camper is ook een unieke ervaring. Je hebt je eigen comfortabele bed altijd bij de hand en kunt wakker worden met een prachtig uitzicht op de natuur. Wel even rekening mee houden dat het in een camper allemaal net wat gehorig is en je dus de kans hebt dat je elkaar hoort ‘s nachts.

Voordelig

Het huren van een camper kan ook een kosteneffectieve optie zijn, vooral wanneer je de kosten deelt met je vrienden. In plaats van te betalen voor individuele hotelkamers en maaltijden in restaurants, kun je met een camper geld besparen door zelf te koken en te overnachten op camperplaatsen of campings. Bovendien heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, waardoor je niet veel extra uitgaven hoeft te doen tijdens je reis. Verstandig is wel om bijvoorbeeld vooraf een potje te maken, zodat jullie vanuit daar boodschappen kunnen doen.

 

Unieke ervaring

Wij kunnen je verzekeren dat een vakantie met de camper een onvergetelijke ervaring zal zijn, die je minimaal een keer in je leven moet hebben meegemaakt. Houd er wel rekening mee dat de rit zelf soms vrij intensief kan zijn en het daarom ook belangrijk is dat jullie iedere paar uur even pauze nemen en ook wisselen van bestuurder.