Lifestyle

Wat vinden mannen onweerstaanbaar in een vrouw?

De vraag wat vinden mannen onweerstaanbaar aan vrouwen heeft niet te maken met haar, make-up of kleding. Het heeft meer te maken met de persoonlijke kenmerken van een vrouw. In deze blog gaan we hier dieper op in.


Kwetsbaar

Een studie aan de Universiteit van Toronto wees uit dat vrouwen emotioneler zijn dan mannen. Deze emotionele genialiteit vinden mannen wonderbaarlijk en aantrekkelijk. Vooral kwetsbaarheid trekt mannen aan als leeuwen naar gazellen.

Kwetsbaar zijn betekent dat je de minder dan perfecte delen van jezelf onthult. Het verlegen deel. Het aanbestedingsgedeelte. Het deel dat bang is voor spinnen. Een vrouw die probeert indruk te maken met onafhankelijkheid is niet aantrekkelijk. Een vrouw die kan toegeven dat ze zich overweldigd voelt is voor mannen attractief.

Een vrouw hoeft alles te hebben om onweerstaanbaar te zijn. Een man wil een bijdrage kunnen leveren aan het leven van zijn potentiële partner. En het zien van kwetsbaarheid inspireert hem om te geloven dat hij dat zou kunnen.


Luisteren

De beste gesprekspartners zijn goede luisteraars. Een man wil praten zonder onderbroken of gecorrigeerd te worden. Ook wordt hij niet graag de les gelezen. Een man wil emotionele veiligheid met veel ruimte voor hem om te praten.


Ontvankelijkheid

Ontvankelijkheid is de essentie van vrouwelijkheid waar mannen zich fundamenteel toe aangetrokken voelen. Open en ontvankelijk zijn - voor complimenten, hulp en gaven - is vrouwelijk zijn. Ontvankelijkheid is dus ongelooflijk aantrekkelijk voor een man.

Een man wil iets voor een vrouw bouwen, een nieuwe computer instellen of haar helpen te verhuizen. Een man wil een vrouw bewonderen, prijzen, dingen voor haar optillen en een aantal problemen oplossen. Een man wil een vrouw gewoon gelukkig maken.


Plezier en licht

Een man vindt een vrouw die van plezier maken houdt onweerstaanbaar. Het is voor hem magnetiserend wanneer hij glimlachend en dansende vrouwen ziet. Vrouwen met een ongelukkige en nukkige uitstraling stoten af.


Mannen willen verleid worden

Een man vindt het aantrekkelijk om verleid te worden door het lichaam, de geur en de stem van een vrouw. Het is een uitnodiging om te weten dat hij de eerste stap kan zetten. Omdat een man dan weet dat de vrouw bereid is om op zijn avances in te gaan.


Een man wil bewonderd worden

De meeste mannen vinden hun moeders niet onweerstaanbaar. Ze willen niet graag bemoederd worden. Een man wil in een vrouw zijn kracht weerspiegeld zien, maar niet zijn zwakte. Dat betekent niet dat een man niet graag verwend wordt, maar bevestiging is belangrijker. Een man wil een vrouw die de kracht en het vermogen beaamt die ze in haar man ziet.


Een man wil waardering

Een man wil heel graag een vrouw die hem waardeert. Het horen van je dank en vreugde is muziek in zijn oren. Dit zorgt ervoor dat een vrouw in zijn ogen transformeert in een godin.


Een man houdt van zijn expertise

Mannen willen graag voelen dat ze weten waar ze het over hebben. Een vrouw die het beter weet wordt niet aantrekkelijk gevonden. Een man voelt zich graag een expert en kan zich in zijn eer aangetast voelen als dit wordt aangevallen. Een man vindt een vrouw onweerstaanbaar als hij in zijn waarde wordt gelaten.

Wat vinden mannen dus onweerstaanbaar? Het uiterlijk van de vrouw hebben we nog niet besproken.

Mannen vinden vrouwen fysiek onweerstaanbaar wanneer zij de vrouwelijke vorm vieren. Of het nu de zwaai van de heupen is of de manier hoe zij loopt. De vorm of maat van een vrouw is niet van groot belang. Mannen vinden het vooral onweerstaanbaar wanneer zij zich door een vrouw in hun mannelijke element voelen.