Food

D&D Pop Up in de Amsterdamse Foodhallen

Het is geen geheim dat Oreo ons favoriete koekje is. Regelmatig komt dan ook de vraag voorbij of we een keer langs kunnen komen om wat lekkers te bakken. Nou, eindelijk is het zo ver. Dudes & Dont's krijgt namelijk een eigen D&D Pop Up in de Amsterdamse Foodhallen. Hoe tof!?

In de week van 25 tot en met 29 mei nemen Nederlands bekendste foodies de Foodhallen over. Pauline en Annika van Uit Pauline's Keuken, Isabel van De Hippe Vegetariër, Vanessa van Culinessa en Claartje van Foodness samen met Lisa van Lisa Goes Vegan. En dus ook deze dudes. Op donderdag 26 mei zijn wij aan de beurt om Amsterdam kennis te laten maken met al onze Oreo recepten.

oreo

Oreo festijn

Natuurlijk hoefden we niet lang na te denken over de invulling van onze D&D Pop Up. Oreo it is! Van Oreo M&M blondies met Twix tot verse Oreo wafels. En van Oreo cheesecakes tot slutty Oreo brownies, je kunt het allemaal verwachten. Het precieze menu moet nog worden samengesteld, maar geloof ons. Het wordt sowieso gruwelijk lekker.


Waar: Foodhallen Amsterdam
Wanneer: donderdag 26 mei
Tijd: 12:00 - 21:00

Wij hebben ontzettend veel zin in deze toffe uitdaging. Natuurlijk hopen we dat jullie massaal langskomen bij onze eigen D&D Pop Up. Wie weet tot de 26ste!

Rick & Sander


PS: vergeet natuurlijk niet alles te delen via #ddpopup 😉