Lifestyle

15x de foutste kersttruien

Grote kans dat de jouwe achterin de kast, onderop in een verhuisdoos of ergens verstopt tussen een berg met kleren ligt. Het is ook niet dat je hem het hele jaar draagt. Hoop ik tenminste. Maar de feestdagen zijn begonnen en dat betekent dat deze guilty pleasure weer tevoorschijn mag komen: de foute kersttrui. Ho, ho, ho!

Vorig jaar afstand genomen van je geliefde kledingstuk? Geen zorgen, ik heb de foutste kersttruien voor je uitgezocht. Zo zit je deze kerst er lekker kitscherig én warm bij tijdens de gourmet.

Femke


1. Foute Kersttruiendag 2017

Morgen (15 december) is het Foute Kersttruiendag. Een initiatief van organisatie Save the Children. Op de 15e vraagt Save the Children iedereen om een foute kersttrui te dragen. De perfecte kersttrui gevonden? Doneer dan ook gelijk even €3.00 aan Save the Children. Zo kan de organisatie kinderen in oorlogsgebieden en vluchtelingenkampen helpen. Met bijvoorbeeld ook een warme kersttrui, andere kleding of benodigdheden. Samen maken we de wereld 'better with a sweater'.

Klik hier voor meer informatie over dit toffe initiatief

2. On fire

Met deze trui ben je helemaal on fire tijdens het kerstdiner. En mocht de stroom uitvallen omdat moeders 5 XL gourmetstellen heeft aangesloten op één verlengsnoer. Geen zorgen. Er zitten zelfs lampjes in deze trui. Hoe walgelijk?

Bestel de foute kersttrui hier voor €89.95 (het is wel een duur kreng 😉)

3. Voor de hond

Hema komt met iets fantastisch! Een kerst-onesie voor jouw trouwe viervoeter. Van chihuahua tot labrador. Je kunt ze allemaal in deze onesie stoppen. En er is zelfs een matchende onesie voor kinderen en volwassenen. Zo heeft de hele familie matchy outfits met kerst.

Laat jouw hond er deze Kerstmis ook knus bijlopen en bestel deze onesie snel bij Hema voor €15.00

Kersttrui huisdier

4. Ho, Ho, Hodor

*spoiler alert* Arme Hodor is niet meer, maar haal je favoriete Game of Thrones-karakter in huis met deze geweldige trui.

Bestel de Hodor kersttrui hier voor zo'n €51 inclusief verzendkosten uit de VS

5. Mooi groen is niet lelijk

Deze kleurencombo doet pijn aan je ogen. Maar dan heb je wel een topper van een foute kersttrui in huis voor de donkere dagen. Veel groen met een vleugje rood. Zo pas je goed bij de kerstboom, toch?

Bestel deze heerlijk foute kersttrui hier voor €39.95

Kersttrui fout


6. Klassiekertje

Een klassieker onder de kersttruien. Een beetje Home Alone-achtig. Foeilelijk maar brengt wel een hoop nostalgie met zich mee.

Deze klassieker bestel je hier voor €39.95

Kersttrui klassieker


7. A Darth Christmas

Star Wars fans eat your heart out! Een echte Star Wars kersttrui. De tekst op de trui is misschien iets minder gezellig, maar dat krijg je natuurlijk met Darth Vader. Dat was niet zo'n vrolijk (kerst)mannetje.

Bestel deze spacende kersttrui hier voor €55 inclusief verzendkosten uit Engeland

8. Skiënde sneeuwpop

Lidl heeft ook dit jaar weer verschillende foute kersttruien in het assortiment. Deze 'soepelvallende kersttrui met vrolijke print' doet misschien niet zo heel veel eer aan zijn beschrijving. Maar voor slechts €9.99 is de trui het proberen zeker waard.

Bestel je goedkope kersttrui hier voor nog geen tientje


9. Let op je ogen

Een van onze favorieten. Een kerstboom in het groen met kerstballen. Hoe gruwelijk, lekker, overheerlijk fout? Succes voor de volle 100% gegarandeerd!

Dit dure kreng bestel je hier voor €64.95

10. Knuffeltrui

Uitblinker onder de kersttruien. Een 3D rendier die je lichaam 'doorboort'. Niet zo praktisch tijdens de gourmet, maar wel hilarisch tijdens de borrel.

Ook deze trui bestel je hier voor €64.95

11. Keep calm

Keep calm and wait for Santa. De 'keep calm' quotes ook zo spuugzat? Dat snap ik. Maar dat maakt deze kersttrui dus wel heerlijk fout.

Blijf rustig en bestel deze foute kersttrui hier voor €37.95

12. Kerstelf

Van spuit elf naar kerstelf. Als je van plan bent deze kersttrui aan te doen. Stop je ego dan maar alvast in een verhuisdoos. Fouter dan dit gaat het waarschijnlijk niet worden.

Helaas is de trui geen elf euro, maar voor €29.95 is die van jou

13. Veeg die Claus naar links

Santa Claus mag ook door de vleeskeuring van Tinder dit jaar. Kan hij ermee door of toch niet?

Bestel deze foute kersttrui hier voor €27.95

14. Santa goes Donders

H&M komt met een geheel huispak in kerstsfeer. Als we het dan over quilty pleasures hebben dan is dit er zeker één. Een mix van een foute kersttrui met een Roy Donders huispak.

Voor €27 is dit wanstaltige huispak van jou. Ons Rian zou trots op je zijn 😉

15. Voor wie niet echt durft

Naast de geweldige honden onesie heeft Hema ook nog een meer basic bitch versie. Voor als je het andere too much vindt, maar geen buitenstaander wilt zijn tijdens de kerstgekte.

Met €8 is de kersttrui het goedkoopst van ons hele overzicht. Scheelt weer.


Voor welke van deze foute kersttruien ga jij?