Tech

Klaar met Tinder? Get laid met de Museumkaart!

Musea zijn hot. Als echte millennial kon ik natuurlijk niet achterblijven bij deze trend, dus sinds kort is ondergetekende de trotse eigenaar van een Museumkaart. Voor €59.50 bijna alle musea in Nederland bezoeken. Dat is natuurlijk dikke prima. Maar het zwart-witte pasje blijkt nog meer functies te hebben. Log in en er gaat totaal onverwacht ook een hele datingwereld vol rijpe Rembrandt-lovers en alleenstaande Appelaanbidders voor je open. Tinder is er niets bij!

Het concept is zo simpel dat zelfs de 77-jarige Tiny uit Oirschot het snapt. Log in, maak een profiel aan en vertel iets over jezelf. Welke dagen beschikbaar. Leeftijd. Woonplaats. OV of buurtbus. En natuurlijk een pakkende omschrijving. In theorie vast bedoeld om aandoenlijke ouderen uit hun isolement te halen. In de praktijk een platform soms zo stomend heet dat menig kunstgebit sneuvelt. Heerlijk leedvermaak om doorheen te bladeren. Ga zitten en geniet van mijn 10x favorieten:


1. "Niets moet en alles mag !"

Na 67 jaar is deze kerel er klaar mee. Hij wil zijn interesse voor 'Volkenkunde' met iemand delen. Maar alleen in het weekend, want doordeweeks smult deze ouwe snoeperd er lekker op los. In diverse omgevingen...

2. "69"

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dit kan niemand verkeerd interpreteren.

3. "Ik hoor graag van je!"

Liefde kent geen grenzen. Letterlijk. Binnenkort op vakantie en zin in een booty call? Venetië is the place to be.

4. "Of een ander praatje :-))"

Van toyboy tot sugar daddy. Het maakt deze kort pittige zestiger allemaal niets uit.

5. "Mits er de juiste gevoels-temperatuur is!"

Een poging om alleen lekkertjes van zijn intellectuele niveau te vinden? Of met een jenevertje teveel op achter de laptop gekropen? Hoe dan ook maakt Hans letterlijk een zoektocht van de liefde. Cryptisch hoor.

6. "Een man met wie ik een boom kan opzetten"

In alle opzichten gezond. Wink wink 😉 Verder geen idee wat Johannes met die een na laatste zin wil zeggen. Dus als er nog een tuinman is met het antwoord: ik hoor het graag.

7. "Dus waarom niet daten via Museumkaartmatch?"

Gewoon even bewijs dat ik het niet verzin 😉 Heerlijk porren met dinosaurusskeletten.

8. "Zwemvliezen aan en we gaan"

Een echte 'spetter' uit Delft. Afterparty in het Dolfinarium? Nachtje doorhalen op het IJsselmeer? Kan allemaal!

9. "Ik ben een vibrerende vrouw"

Samen vibreren naar een bredere horizon. Oké...

10. "Tot in de onmetelijke dieptes van het menszijn"

SecondLove meets Museumkaartmatch. Van mail tot Twitter, het maakt Marcel niet heel veel uit hoe het gesprek start. Zolang het maar eindigt in onmetelijke dieptes.


Klik hier voor nog veel meer leedvermaak met deze 8x meest hilarische Preston Palace recensies 😉