Looks

Nike trainingspakken zijn meer dan trainingspakken

Vergeet die traditionele vooroordelen over het trainingspak. Waar voorheen de combinatie van een trainingsbroek en een trainingsjack werd geassocieerd met sporten, gabbers of aso's, is dat tegenwoordig wel anders. Trainingspakken, en zeker die van Nike, zijn mode-items geworden, met jaarlijkse releases en hippe ontwerpen.

Nike ontwerpt bijna geen pakken meer in de traditionele combinatie van een broek en jack in dezelfde kleur en stijl. Trainingspakken kunnen wij mannen in alle vrijheid zelf samenstellen: jacks en broeken zijn er volop aanwezig bij Nike. En daarbij bepaal je zelf, met originaliteit en gevoel voor mode, hoe dat eruit komt te zien. Daarbij kun je je natuurlijk heerlijk uitleven.

Als we een paar producten uitlichten, is dat bijvoorbeeld de Nike Tech Fleece hoodie voor dudes. Speciaal sherpafleece, een ritssluiting over de hele lengte van de hoodie en een capuchon voor extra bedekking. De pasvorm van dit product is sluitend: niet te nauw en niet te los. Het materiaal is uniek, geen andere sportfabrikant gebruikt dit materiaal in de ontwerpen voor trainingsjacks. Eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zijn: het voelt allemaal lekker lichte, warme en zacht.

Een keuze voor een toffe broek is een geweven variant, die van de Nike Sportswear lijn. Opvallend trendy. Hij is gemaakt van bijzonder licht materiaal om de benen lekker comfortabel te houden. Ideaal voor een dagje relaxen in het park, het bos of in de stad. Het gebruik van de Nike trainingspakken gaat namelijk veel verder dan het sportveld, de sportschool of de gymzaal. Zeggen ze.

De genoemde Tech Fleece lijn biedt ook joggingbroeken. De Tech Fleece jogger broek biedt lekkere bewegingsvrijheid een fijne pasvorm. Chill ‘m gewoon een dagje goed. Bijzonder aan de broek is het feit dat aan beide kanten twee zakken in het ontwerp zitten. Het materiaal is licht, ademend en zacht. Ideaal voor de sportschool en voor een ontspannen vrije dag, met niets op het programma.

Nike trainingspakken zijn kortweg producten geworden voor de modebewuste man. Neem je tijd en stel jouw ideale combinatie samen. Voor sportief en alledaags gebruik. Tip van ons!

Rick en Sander