Food

Reserveer: Dudes & Dont's Pop Up Winebar

Op zaterdag 17 maart keren we terug met een gloednieuwe pop up. Deze editie wordt het een avond vol wine en bites in samenwerking met Bij 't Raadhuys en Wijnwinkel Barneveld. Borrelen voor gevorderden dus.


Wat je kunt verwachten

Allereerst dus veel wijn en lekkere hapjes. En natuurlijk jullie favoriete dudes 😉 Om 19.30 openen de deuren en rond 20.00 gaan we van start met een wijnproeverij. En niet zomaar eentje. Sommelier Jan heeft 6 bijzondere wijnen voor ons klaarstaan. Met elk een nog bijzonderder verhaal. Tijdens de proeverij vertelt hij ons er alles over. Verwacht dus geen slobberwijntjes, maar exemplaren van locaties waar zelfs Floortje Dessing nog nooit is geweest. We bedoelen maar.

Bij elke wijn verzorgt Bij 't Raadhuys een bijpassend hapje. En ook wij nemen een ronde voor onze rekening. We willen niets spoilen, maar grote kans dat deze Oreo bevat.

19.30 - 20.00
Inloop bij Bij 't Raadhuys op Raadhuisplein 46 in Barneveld

20.00 - +/- 22.30
Wijnproeverij met bijpassende hapjes

22.30 - ?
Na afloop gezellig naborrelen? Topper! Kosten hiervan zijn dan wel voor eigen rekening. We heten geen Sinterklaas 😉


Reserveren

De reserveringen gingen als zoete broodjes over de toonbank. Helaas kan niet iedereen terecht. Heb je gereserveerd? Dan krijg je zo spoedig mogelijk een reactie van ons met een bevestiging of slecht nieuws...

De kosten van de avond zijn 30 euro per persoon. Daarvoor krijg je een proeverij van 6 heerlijke wijnen, bijpassende hapjes en wie weet nog wel meer. Betalen kan op de avond zelf.


Handig om te weten

- Het is geen diner, meer een luxe borrel. Eet dus van te voren wel thuis.
- Een allergie? Vermeld het alvast in je e-mail tijdens het reserveren.
- Wees verstandig en kom met de fiets, step, skelter of het OV. Zolang je maar niet hoeft te rijden.

Oh, en klik natuurlijk even op aanwezig bij ons Facebookevent om niets te missen.

Hopelijk tot zaterdag 17 maart!

Rick & Sander