Lifestyle

3x de leukste uitjes voor het voorjaar

Piet Paulusma heeft het al voorspeld. Het wordt weer warmer. Of eigenlijk gevoelstemperatuur +20 in vergelijking met de afgelopen week. Temperaturen waarbij je weer zin krijgt in het leven, plannen maakt voor het festivalseizoen en elke middag op het terras wilt borrelen. Kortom: tijd om die winterdip definitief uit te zwaaien. Yes!

Maar hoe start je het voorjaar in stijl? Bijvoorbeeld met een feestje aan het strand of met een drankje in de hand. Dat zocht ik graag voor je uit.

Femke


Lang leve Willie

Het lijkt nog eeuwen weg, toch is Willie over een week of 7 alweer jarig en is het dus Koningsdag. Dé dag waarop jij de ultieme Hollander in je naar boven mag halen en heel Nederland zich omtovert tot één groot feestfestijn. Maar nu komt de jaarlijkse hamvraag: waar gaan jullie heen? Festivaltickets vliegen als zoete broodjes over de digitale toonbank, dus de hoogste tijd om deze veilig te stellen!

Nog geen idee naar welk festival je moet gaan? Kijk eens naar Loveland van Oranje, Oranjebloesem of Kingsland.

Tip van Femke: maak de heen- en terugreis een stuk aangenamer en neem altijd een rugzak mee. Vul deze met alles wat van pas kan komen. Een fles oranjebitter voor onderweg, fles water, kauwgom, Smintjes en een trui voor de terugweg. Handig voor jezelf én wedden dat je zo punten scoort bij vrienden. Nog een stijl vol exemplaar nodig? Dan is deze Eastpak rugzak een zeer goede én hippe optie 😉Elk weekend feest

Zelf ben ik er nog nooit geweest, maar de dudes zijn groot liefhebber van Thuishaven. Elk weekend is het daar feest. Het hele jaar door. Lente, zomer, herfst én winter. Genieten!

Thuishaven Wintercircus is net afgelopen. En dat betekent dat we de voetjes binnenkort van de vloer kunnen laten gaan op het buitenterrein. Fancy herenzonnebril op, biertje in de hand en je coolste dansmoves in de strijd gooien. Dat allemaal op de lekkerste deephouse- en technodeuntjes van de beste DJ's. Wat wil een mens nog meer?


D&D Pop-Up

Geoefende borrelaars let op! Zaterdag 17 maart is er weer een Dudes & Dont's pop-up. Deze editie staat in het teken van wine & bites, onze favorieten. Het wordt gegarandeerd een leuke avond vol gezelligheid, de lekkerste wijntjes, overheerlijke snacks, valse grappen en een hoop gelach. Genieten!

Houd ons Facebook evenement in de gaten voor meer informatie en tickets.

Heb je nog meer suggesties voor de leukste uitjes in het voorjaar? We horen het graag!


PS. dit is een gesponsorde samenwerking tussen onze mannenblog en Brandfield