Zolder

Tijd voor een update

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het de laatste tijd wat rustiger is op onze blog. Dat er minder Oreo-taarten, hatelijk columns en jaloersmakende reisverslagen online verschijnen. Allemaal met een soort van legitieme reden. Het gaat namelijk harstikke goed met ons marketingbureau Code Blauw. En als je 's avonds ook nog naar de bioscoop wilt, uit eten gaat of zo nu en dan een tof event bezoekt, dan blijft er weinig tijd over.

Daar balen we zelf natuurlijk ook van. Zo hebben we jullie nog helemaal niets verteld over de heerlijke burgers bij The Butcher, het feit dat we in Parool stonden, ons eigen pop-up restaurant in januari, de lekkere hotspot Het Warenhuis en onze plannen met Warsteiner. Gelukkig zijn wij de beroerdste niet. Daarom werken we achter de schermen hard aan een geschikte middenweg. Een waarin jullie wekelijks genoeg toffe blogs zien verschijnen, maar wij soms ook een avondje op de bank kunnen ploffen. Met een beetje hulp van Marlous en onze collega's, gaat dat helemaal goed komen.

Maar genoeg geluld. Aan onze lijst met blogideeën komt voorlopig nog lang geen einde. Van een pizza Margarita-test tot de bijzonderste wintersportbestemmingen, hieronder alvast een kleine preview van hetgeen je de komende tijd allemaal kunt verwachten:


Dudes & Dont's 2.0

Het heeft even geduurd, maar inmiddels is ons nieuwe design 100% naar wens en gaat de bouw bijna van start. Na 2.5 jaar vonden we het namelijk wel tijd voor een versie 2.0. Één die past bij onze nogal lastige smaak en barst van de coole features die nog geen een andere blog heeft. Wanneer die online komt? Dat kunnen we je helaas nog niet met zekerheid zeggen. Zo snel mogelijk in ieder geval. Liever vandaag dan morgen!

Alvast een blikje op D&D 2.0 Uiteraard is het design responsive, maar zo zie je het beter 😉

update


Op pad met Greenwheels

Bij Greenwheels huur je eenvoudig een auto als jou het uitkomt. En nu wil het toeval dat wij nogal regelmatig plannen hebben voor de nodige uitjes. Een middag kitesurfen bijvoorbeeld. Of een foodtour langs onze favoriete tenten. Daarom slaan we binnenkort de handen ineen en gaan wij voor Greenwheels op zoek naar een aantal bijzondere, afgelegen hotspots.

Als je nog must see tips hebt, laat het ons weten!

update


Dudes & Dont's pop-up restaurant

Na het succes van onze Oreo pop up in De Foodhallen zoeken we het deze keer dichter bij huis. Eind januari toveren we voor 2 dagen Stads Food & Wine in Barneveld om tot ons eigen restaurant. Over de exacte invulling vertellen we jullie snel meer, maar verwacht sowieso een grand dessert vol Oreo!

pop up restaurant barneveld


We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar krijg je echt geen genoeg van ons? Volg D&D dan ondertussen op Instagram en Facebook om niets te missen. Rick & Sander