Lifestyle

Weekend Bites #10

Pak de tissues er maar bij, want dit is de allerlaatste editie van Weekend Bites. Uiteraard met de allerleukste, lekkerste en handigste tips om jouw weekend in stijl te starten. 


Party tip - La Rêve 

Op zaterdag 5 augustus is het tijd voor een nieuw zomers avontuur. Het avontuur genaamd La Rêve op de locatie van Thuishaven om precies te zijn. Bereid je voor op een dag vol melodische deuntjes, surrealistische aankleding en dagdromers. Nu nog een biertje in je hand, je handen in de lucht en GAAN.

Voor andere leuke feestjes bekijk je hier de D&D Uitgaanskalender augustus


Eettip: Brownie-blondie Waffle Sandwich van Our Hungry Kitchen

Bij Sander loopt het kwijl al uit zijn mond na het zien van de eerste foto, laat staan bij het proeven van deze fantastische Brownie-blondie Waffle Sandwich. Ik zal jullie dan ook niet langer in spanning houden: bekijk het recept van Our Hungry Kitchen hier. Eet smakelijk! 


Doe-eens-gek tip - geef je op voor Temptation Island

JOEHOE! Het moment waar jij op heb gewacht: Temptation Island komt terug! Rick en ik kunnen in ieder geval niet wachten tot onze guilty pleasure weer op de buis is te zien. Mocht je dit weekend toevallig in een wilde bui zijn, dan heb ik goed nieuws voor je. Heel 'toevallig' zijn ze bij Temptation Island nog op zoek naar nieuwe kandidaten en verleiders voor het nieuwe seizoen. Doe eens mal en meld je hier aan!Reistip: Earn your return met srprs.me

Ben jij een echte durfal? Ga dan deze maand het avontuur aan met srprs.me Earn Your Return! Voltooi vijf challenges en verdien zelf je retourticket. Lukt het niet met de challenges? Jammer, dan zit je vast op je vakantiebestemming (wat uiteraard ook geen straf is). Geen paniek, jij krijgt één joker die je bij pure nood in kan zetten. Check srprs.me voor meer informatie. 


Serietip - Narcos seizoen 3

 

Misschien wist je het al, misschien ook niet. Maar mijn gewaardeerde collega Sjoerd heeft Netflix zowaar al helemaal uitgespeeld. Hij kan zijn geluk dan ook niet op nu hij Narcos seizoen 3 vanaf 1 september op Netflix kan bekijken. In de eerste twee seizoenen draait het allemaal om drugsbaron Pablo Escobar. Het derde seizoen staat geheel in het teken van Cali Cartel. En dat wordt spannend. Volgens Sjoerd 'Een crazy loco serie, dat betekent gek in het Spaans'. Allemaal kijken dus. 


Lunchtip - Barista Cafe Amersfoort

 

Wist je dat je in Amersfoort echt ontzettend veel leuke hotspots hebt om te lunchen? Zo is Barista Cafe Amersfoort zeker een bezoekje waard. Combineer een gezellige, knusse inrichting met goede koffie, megalekkere taarten en heerlijke lunchgerechten en je komt uit bij mijn favo hotspot. Ondanks dat ik ontzettend slecht ben in kiezen, heb ik bij Barista Café Amersfoort nog nooit spijt gehad van mijn keuze. Zoals je kunt begrijpen ben ik er zelf dan ook regelmatig te vinden. Voor een heerlijke Club Carpaccio, een Carrot Cake of een ijskoffie.

Bekijk hier andere favoriete hotspots in Amersfoort


Nog meer leuk:

- Jij hebt vast ontzettend veel zin om te tansen op deze vunzige, zomerse deuntjes. Speciaal voor jou geselecteerd door Dudes & Dont's. Volg ons op Spotify.
- Lig jij er al nachten van wakker omdat Justin Bieber zijn Purpose-tour afblies? Lees hier zijn emotionele verklaring. 
- Last but not least: Tony's Chocolonely lanceerde maar liefst twee nieuwe smaken. De nieuwe repen zijn gemaakt van volle melkchocolade met de smaak en kraak van pure chocolade. Ga jij voor Donkere Melk 42% of Donkere Melk 42% Pretzel Toffee? 

Fijn weekend menson!

Michelle