Zolder

Technicus bij Defensie. Je moet het maar kunnen.

Met een geweer van pvc-buizen door het bos rennen op zoek naar je vriendjes van de tegenpartij. Wie heeft er vroeger geen soldaatje gespeeld? Voor ruim 40.000 mannen en vrouwen is het niet bij een spelletje gebleven. Dagelijks staan zij klaar om Nederland te beschermen. Ter land, ter zee, in de lucht, maar tegenwoordig ook online en in de cloud. Bijvoorbeeld als Militair Verbindingsdienst. Militair wat? Ja, juist.

Bij mij popte dezelfde vraag op toen Defensie vorige week contact met ons opnam. Godzijdank niet voor een carrièreswitch - ik zie mezelf al klagend door de modder kruipen -, maar om eens wat meer te vertellen over de banen in het leger. Er is namelijk best veel vraag naar technische functies bij Defensie. Nu zijn wij de beroerdste natuurlijk niet als het om de bescherming van ons mooie landje gaat. Dus daar helpen we op D&D graag bij.

Wat jij in je mars moet hebben om als Militair Verbindingsdienst bij Defensie aan de slag te kunnen gaan? Maaskantjes eigen Tim Haars zocht het voor ons uit. Pauzeer wel even je AdBlocker 😉:


Enthousiast geworden over het werk als technicus bij Defensie? Lekker bezig! Ga de uitdaging aan en meld je aan voor een infodag.

Sander


PS: dit is een gesponsorde samenwerking tussen Defensie en onze mannenblog