Looks

Winactie: 5x 2-pack sokken van Qnoop

Een vrolijk paar sokken zou tegenwoordig toch wel tot de standaard outfit van de moderne man moeten behoren. Ruitjes, streepjes, blokjes, smileys, hamburgers, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Voor onze laatste winactie van het jaar gaan we daarom helemaal mee met de laatste trend en maak je kans op een: 2-pack sokken van Qnoop

Of je nu zelf de was doet, je moeder of je werkster, die sokken gaan altijd door elkaar. Het Amsterdamse merk Qnoop heeft daar nu dé perfecte oplossing voor bedacht. De ene sok is voorzien van een lus en de ander van een knoop. Haak ze in elkaar voordat je de kekke sokken in de wasmand gooit en je hoeft nooit meer te zoeken. Die missing socks zijn vanaf nu verleden tijd!

Als liefhebbers van een trendy paar sokken geven wij dit keer 5 paar 2-packs (t.w.v. €25) weg. Dus dan ben je al twee dagen per week voorzien van bijvoorbeeld een toffe print of gekleurde ruit. En de sokken van Qnoop zitten niet alleen erg lekker, wij spreken uit ervaring, maar zijn ook nog eens gemaakt van 100% organisch katoen. Je kunt ze dus met een goed gevoel aantrekken.

Winnen?

Like dan even de post op Facebook of laat hieronder een reactie achter. Wie weet shine jij dan binnenkort met een gloednieuw paar sokken boven je sneakers! De winnaars maken we op donderdag 7 januari bekend via Facebook.

Rick & Sander