Zolder

Win: 5x €200 shoptegoed bij Groupon

Op 30 september is het voor de derde keer Broer en Zus-Dag. Dé dag om jouw favoriete familieleden eens extra in het zonnetje te zetten. Wij gaan je daarbij helpen!

Als mannenblog mag Dudes & Dont's namelijk 5x 200 euro shoptegoed weggeven bij Groupon. Volg dit jaar bijvoorbeeld een golfcursus, ga heerlijk uit eten bij een sterrenrestaurant of neem je hele gezin mee op een weekendje weg. Als het maar een gezellige dag wordt met al jouw broers en zussen.

Zo maak je kans

Ga naar de website van Groupon en kies een activiteit die jij graag met je broer of zus wilt ondernemen. Van een weekendje Texel tot het besturen van een sportvliegtuig; het mag allemaal! Like daarna de Facebook-pagina van Dudes & Dont's en vertel ons wat jij je broer of zus graag cadeau wil doen. De link naar de activiteit plaats je vervolgens bij het bericht op Facebook of onder dit artikel. Dat is alles!

Kortom: like onze pagina, laat een reactie achter en wie weet win jij een van de vijf cadeaubonnen met 200 euro shoptegoed!

De winnaars krijgen op donderdag 1 oktober bericht van ons. En met de exclusieve kortingscode 'ZUSSEN' krijgt iedereen op 28 tot en met 30 september vijf euro korting! Veel succes!

Rick & Sander


PS: met €200 shoptegoed kan je hele vette dingen boeken bij Groupon, dus deze prijs wil je echt winnen!