Looks

5x zomerse herengeuren

Als dudes vinden wij het van groot belang om fatsoenlijk voor de dag te komen. Naast de juiste kleren en een goed verzorgd kapsel, is ook lekker ruiken zeker van groot belang. Met deze 5 zomerse herengeuren komt dat helemaal goed.

Parfum, geurtje, luchtje, eau de toilette of eau de cologne. Hoe je het ook noemen wilt, als man wil je de juist keuze maken. Toch zie je ons geen uren zoeken, ruiken en beslissen bij de drogist. Je kent het wel: de altijd nét wat te bijdehante verkoopsters die je het halve assortiment willen aansmeren. Met je neus in de koffiebonen en in je hand een paar lullige papierstripjes, sjouw je, in een zaak vaak vol met dames, van het ene naar het andere luchtje. Daarom is het voor ons vaak snel kiezen en wegwezen. Graag helpen wij jou een eindje in de juiste (en snelle) richting met onze favoriete zomerse herengeuren.

Calvin Klein CK One Shock, 100 ML, €42.95

zomerse herengeuren geuren parfum mannen

De absolute favoriet van Sander. Frisse geur met een oriëntaalse twist waarmee je overal goed voor de dag kan komen. Ruikt licht naar limoen, komkommer en kruiden. Zomer in een flesje!

Diesel Only The Brave, 50 ML, €52.50

zomerse herengeuren geuren parfum mannen

Deze geur gaat bij praktisch elke gelegenheid. Ruikt naar citrus met een kruidig element erdoorheen. Voor naar school, het werk of een avond uit!

Armani Code Ultimate, 50 ML, €49.50

zomerse herengeuren geuren parfum mannen

De opvolger van de Armani Code. Wat Rick betreft één van de lekkerste geuren ooit gemaakt. Geschikt voor iedere gelegenheid, maar zeker aan te raden bij een avondje stappen. De dames zijn er gek op!

Baldessarini Del Mar - Caribbean Edition, 50 ML, €42.50

zomerse herengeuren geuren parfum mannen

Wat past er beter bij een mooie zomer als een heerlijk Caribisch luchtje - en dat de hele dag om je heen? Een houtachtige, aromatische geur. Heeft Rick ooit voor het eerst bij zijn vader geroken en was gelijk verkocht. Een sterk maar heerlijke geur!

Lancôme Hypnôse Homme, 50 ML, €60.00

zomerse herengeuren geuren parfum mannen

De verpakking zegt: Een parfum gebaseerd op een harmonie van frisse lavendel en amber welke de onweerstaanbare charme benadrukt van de man die het draagt. De flacon is het ideale voorbeeld van verleiding. Daar sluiten wij ons bij aan. Een prachtig flacon met een heerlijke inhoud. Uitermate geschikt voor formele feestjes.

Met deze zomerse herengeuren moeten jullie goed ruikend de zomer van 2016 doorkomen!

Rick en Sander