Kijkbuis

5 manieren om films en series te streamen op je tv

Op een vaste avond voor de buis zitten voor je favoriete programma. Dat gebeurt bij ons niet vaak meer. Wel maken we graag een uitzondering voor Juf Ank. Want wie houdt nou niet van deze vrouw? Maar verder zijn onze redders in nood RTL XL, Uitzending Gemist en Netflix. Programma's terugkijken kan natuurlijk op 100 manieren. Daarom zetten wij voor jou de beste opties om on-demand tv te kijken op een rijtje.


Smart TV

Een apparaat waarop je bijna alles kan terugkijken. Download apps als Netflix, RTL XL en Uitzending Gemist en je kijkt zo jouw favoriete programma terug. Jouw guilty pleasure Temptation Island gemist? Don’t worry. Je kan de aflevering gelijk terugkijken. Zo ben je weer helemaal op de hoogte van wat er tussen Megan en verleider Joshua is gebeurt.


Provider

Live pauzeren, vooruitkijken, Netflix standaard in je menu en dat allemaal met maar een afstandsbediening. Een luxe waar wij maar al te graag gebruik van maken. Met digitale tv via KPN is dit bijvoorbeeld allemaal mogelijk. Makkelijk, overzichtelijk en snel.


Google Chromecast

Jouw iPhone, Samsung tablet of laptop gebruiken om onafgebroken te streamen op je televisie? Dat kan met de Google Chromecast. Sluit dit apparaat makkelijk aan op de HDMI-poort van je tv en het apparaat dat je wilt gebruiken. En je kunt films, muziek, games of het nieuws zo streamen op de tv. Tijd om jouw woonkamer om te toveren tot een bioscoop of een echte game room.


Apple TV

Een pareltje als je het aan ons vraagt. 4K HDR-kwaliteit, de snelheid die we van Apple gewend zijn en een slank design. Geniet van scherpe beelden uit een mini tv-kastje. En een heel groot voordeel. Vanaf al jouw Apple apparaten kan je via Airplay gelijk het beeld overschakelen naar de televisie. YouTube, Netflix of iTunes het kan allemaal. Onze favoriet. Maar dat had je waarschijnlijk al zien aankomen 😉


Mobiel

Voor als je uren in de trein moet spenderen, lang moet wachten op het vliegveld of iemand de tv heeft ingepikt. Dan kan je dus altijd nog de smartphone erbij pakken. Download Netflix, Uitzending Gemist of de app van jouw provider en je kunt je voor de eerste paar uur weer vermaken. Tip: op Netflix kun je series downloaden. Zo jaag je niet gelijk je 5 GB er in 2 uur doorheen.

Veel kijkplezier!