Lifestyle

Echte kerstpakketten voor mannen

Wanneer de feestelijke kerstperiode weer voor de deur staat, is het voor werkgever de tijd om eens even te laten zien hoeveel het personeel afgelopen jaar voor ze betekent heeft. Uiteraard zijn er daarnaast nog veel meer manieren om dit te laten blijken, maar is een kerstpakket er daar zeker één van. Werk je nu in een echte mannenwereld, dan is het wel zo leuk om ook een kerstpakket cadeau te geven met typische mannen producten. Zijn er ook een aantal vrouwen aan het werk, zoals bijvoorbeeld in het geval van de bouw, dan is het wel handig om ook deze op een speciale manier te verrassen. Omdat het vaak voor vrouwen net wat makkelijker is, hebben we een aantal handige tips voor je, als het gaat om een leuk en vooral ook origineel kerstpakket voor mannen.

Stoere snacks

Eten en drinken doen het altijd goed in een kerstpakket, dus hoe leuk is het om een aantal typische mannelijke snacks toe te voegen. Denk aan hartige chips, ambachtelijke bieren, pittige nootjes en heerlijke chocolades. Met deze mannelijke lekkernijen kan hij genieten van gezellige avonden voor de open haard of tijdens het kijken naar zijn favoriete sportwedstrijden. Het leuke aan deze pakketten, is dat ook veel vrouwen dit ontzettend waarderen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de nootjes de volgende keer in de supermarkt laten staan en ook genieten van de heerlijke andere lekkernijen die in het pakket zitten. Wil je naast eten en drinken nog net even dat beetje extra doen? Dan is een stoer schort voor het koken ook een aanrader.

Barbecuepakket

Voor mannen die van koken en grillen houden, is een barbecue- en grill pakket een schot in de roos. Vul het pakket met allerlei lekkere BBQ sauzen, marinades, kruiden en vlees. Dit pakket zal zijn culinaire avonturen versterken en hem inspireren om creatieve en heerlijke gerechten te bereiden voor familie en vrienden. Belangrijk is wel dat je rekening houdt met eventuele specifieke wensen zoals allergieën of geloof. Het kan namelijk zijn dat iemand omwille van een bepaalde reden iets niet mag hebben. Zorg er daarom voor dat je dit vooraf even in kaart brengt, aangezien het lullig zou zijn dat je straks iemand iets geef, wat hij of zij niet mag hebben.

Bierproeverij

Heb je een wat kleiner bedrijf, dan kun je er ook voor kiezen om iedereen een persoonlijk pakket te geven. Dus is hij een echte bierliefhebber? Verwen hem dan met een bierproeverij pakket vol ambachtelijke bieren uit verschillende landen en smaken. Voeg wat heerlijk bier snacks toe en een gepersonaliseerd bierglas. Je zult zien dat dit zeker in de smaak zal vallen en het bier gedurende de feestdagen rijkelijk zal vloeien. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat er een houdbaarheid op de bieren zit en je deze dus niet te vroeg koopt.

Bestel je kerstpakketten online

Tegenwoordig is kerstpakketten online bestellen ontzettend gemakkelijk. Zo kun je je eigen pakket samenstellen en kun je bepalen op basis van specifieke wensen en ook je budget, wat je alleen in het pakket wilt hebben. Zo kun je ook kiezen voor een cadeaubon, zodat de mensen zelf iets kunnen uitzoeken. Voor welk pakket je ook kiest, de kans dat het in de smaak valt is vrij groot. Het enige advies wat we je wel mee willen geven, is dat je je pakket persoonlijk overhandigd en ook voorzien van een persoonlijke boodschap.