Kijkbuis

Comic Con 2016: onze favoriete trailers

Afgelopen weekend was San Diego wederom het decor Comic Con. Het jaarlijkse excuus voor geeks om zich te verkleden als hun favoriete karakter, maar ook het moment waarop veel film- en serienieuws naar buiten komt. Als trouwe bioscoopbezoekers hebben we weer genoten van alle voorproefjes.

Van Justice League tot de nieuwe King Kong, hieronder vind je al onze favoriete trailers. Zin in!

Rick & Sander


Marvel

Als 's werelds meest verdienende franchise wordt er altijd veel van Marvel verwacht. Toch stelden ze deze Comic Con wel een klein beetje teleur. Bewegend beeld van Spiderman Homecoming bleef uit en de trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 2 staat (voorlopig) nog niet online. Maar er was ook tof nieuws. Zo werd duidelijk dat Oscarwinnares Brie Larson de rol van Captain Marvel op haar gaat nemen.

Ook verscheen er een nieuwe trailer van Doctor Strange. Eind dit jaar maakt Benedict Cumberbatch zijn debuut als de geliefde dokter en moet met de psychedelische blockbuster magie naar het Marvel-universum worden gebracht. En dat gaat zo te zien erg tof worden.

Release: 27 oktober 2016


DC

Batman vs. Superman moest dé kaskraker worden waarmee DC zich eindelijk in het superheldengeweld ging mengen. De lovende recensies en bioscoopbezoekers bleven echter uit, dus het liep allemaal anders dan gepland. De studio heeft dus heel veel goed te maken. Eerlijk is eerlijk, aan de hand van de vrijgegeven trailers lijkt ze dat nog te gaan lukken ook.

Suicide Squad

Volgende week gaat na lang wachten Suicide Squad eindelijk in premiere. De anti-superheldenfilm met o.a. Margot Robbie, Will Smith en Jared Leto moet goedmaken waar Batman Vs. Superman steken liet vallen. De Comic Con trailer is niet de beste, maar laat wel (te veel) zien wat de bezoekers kunnen verwachten. Zin in!

Release: 4 augustus 2016

Wonder Woman

Een film rondom een vrouwelijk superheldin. Tot nu toe is het nog niet in de bioscopen verschenen, maar aan Gal Gadot de eer om volgend jaar Wonder Woman naar het witte doek te brengen. Zo te zien gaat dat helemaal goed komen.

Release: 2 juni 2017

Justice League

Aan het eind van Batman Vs. Superman besluiten Batman en Wonder Woman op zoek te gaan naar 'gelijkgestemden'. Deze vinden ze o.a. in Aquaman, The Flash en Cyborg. Dat is maar goed ook, want na de dood van Superman (wees gerust, hij komt weer terug) kunnen ze wel wat hulp gebruiken. De toon in de trailer is luchtiger en voorzien van wat humor. Iets wat veel fans bij de vorige film missen. Boven verwachting!

Release: 16 november 2017


Warner Bros

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fans van Harry Potter hebben er even op moeten wachten, maar dit jaar keert het universum eindelijk terug. Het is 1926 als Newt Scamander in New York aankomt met een koffer vol magische wezens. In de nieuwe trailer zie je dat het natuurlijk helemaal fout gaat en de hele stad wordt bedolven onder magie. De film waar wij misschien wel het meest naar uitkijken dit jaar.

Release: 18 november 2016

King Arthur: Legend of the Sword

Niemand op deze planeet die zo goed zwaarden uit stenen kan trekken als Arthur. Volgend jaar gaat hij dat gewoon nog een keer doen in een film van Guy Ritchie. De trailer is leuk, maar het is jammer dat er weer gekozen is voor fantasy-effecten.

Release: 24 maart 2017


Universal

Kong: Skull Island

's Werelds grootste aap is en blijft al decennialang een geliefd onderwerp. Groter en kwader dan ooit te voren keert het harige monster in 2017 terug op het witte scherm. De trailer is op zich wel vet, maar de vraag blijft of het verhaal van King Kong ook de 68ste keer interessant blijft. We gaan het zien.

Release: 10 maart 2017


Naar welke van deze films kijk jij het meeste uit?