Lifestyle

D&D favorieten: april

Joehoe! Cancel dat Amber-alert maar weer, want jullie duo leeft nog gewoon hoor. We zijn alleen druk. Druk met heel veel toffe nieuwe opdrachten en campagnes. En als je dan ook nog soms naar de bios, CrossFit, een festival, het voetbalveld of uit eten wilt, dan blijft er praktisch nul tijd over om te bloggen. Je zou bijna medelijden met ons krijgen 😉

Maar, hierbij een gloednieuwe blog. Want ook in april zaten we dus niet stil. Deze favorieten stonden er allemaal op de agenda:


Ren je rot

We begonnen de maand lekker sportief met een hardloopwedstrijd. Al jaren doen we namens Code Blauw de marketing voor de Kippenren, dus natuurlijk mocht een eigen team niet ontbreken. Rick ging met een 1/4-marathon voor het zwaardere geschut. En Sander deed het rustiger aan met de 1/8-marathon. Iemand moet tenslotte zorgen dat het bier klaarstaat bij de finish 😉 Uiteindelijk eindigen we als team Code Blauw op de 2e plek, dus die biertjes na afloop waren meer dan verdiend.

kippenren 2019 barneveld


Danoontje Power!

Na lang wachten ging vorige week eindelijk Avengers: Infinity War in première. De superheldenclimax waar vooral Sander al maanden naar uitkeek. Gelukkig viel die niet tegen. Oké, je merkte wel duidelijk dat het een opbouw is naar deel 2. En ook grote, verrassende cameos bleven uit. Toch was het ruim 2,5 uur genieten. Want zet tientallen superhelden samen in één film en succes is praktisch gegarandeerd. Zeker in het geval van Marvel. Kijken dus!


Eet smakelijk!

Van een terrasje op de vrijdagmiddag tot een etentje op z'n tijd. Het leven is om van te genieten. Dat doen we dan ook met volle teugen. In april staken er twee culinaire 'uitjes' boven de rest uit. Allereerst de heerlijke lunch bij onze favoriet De Oranjerie. De chefs daar kunnen koken. Niet normaal. Combineer dit met het prachtige uitzicht en lekkere wijnen, dan zijn we zielsgelukkig. Elke keer weer.

Ook het diner bij Spui76 in Spakenburg was genietengeblazen. Spakenburg? Ja, wij legden ook niet direct de associatie, maar dat maakte de verrassing extra leuk. De relatief nieuwe zaak is ontzettend gaaf ingericht en het eten smaakt heerlijk. Zeker een bezoek waard.

oranjerie barneveld ervaring


Wat Willem mens nog meer?

Samen met het hele zooitje ongeregeld stapten we op Koningsdag in de trein richting Oranjebloesem. Dat kon niet anders dan heel gezellig worden. En dat was het zeker. Een zonnetje, Tsepo die al bij binnenkomst staat te knallen en heel veel gratis gin & tonics omdat we een van de barmannen kenden. Tel daar een nét iets te gezellige Koningsnacht bij op en je begrijpt dat het een redelijk zware zaterdag was. Je moet iets overhebben voor onze koning.

oranjebloesem 2018


Doe eens wild

Waar zou een mens tegenwoordig zijn zonder Netflix? Regelmatig houdt de streamingdienst ons aan de buis gekluisterd. In april was dat voor de docu-serie Wild Wild Country. Wat een bizar verhaal is dat zeg.

Kort samengevat gaat de docu over een Indiase goeroe en zijn rechterhand die rond 1980 hun toevlucht zoeken in Oregon, daar - met de tientallen miljoenen dollars van alle volgelingen - een stad stichten, met iedereen ruzie krijgen en uiteindelijk letterlijk over lijken gaan om te mogen blijven. Van verkiezingsfraude tot het vergiftigen van een complete stad tot de grootste immigratiefraude ooit in de VS. Voeg daar o.a. de 20+ Rolls-Royces van goeroe Bhagwan bij en je hebt een verhaal om van te smullen. Allemaal echt gebeurd. Genieten!


Muziek!

Het is elke werkdag weer een uitdaging op ons kantoor om de 'juiste' muziek te vinden. De één wil harde rock, de ander Céline Dion en weer een ander luistert liever naar One Direction. Wij horen het liefst house of techno, maar daar is lang niet iedereen fan van. Maar.... we hebben enkele weken geleden een technoset ontdekt waar iedereen het unaniem over eens is: dit is echt wel héél lekkere muziek. Dus wanneer we een beetje inkakken, gaat deze heerlijke liveset van Maya Jane Coles op. Beuken en swingen!


Extreem dunne iPhone-case: Gustaav

Als sinds hij de iPhone X in bezit heeft, is Rick op zoek naar een geschikte case. Hebben ze daar bij Apple zo hun best gedaan op dat prachtige design, gaan wij er een lompe hoes omheen doen. Of zoals Hans Teeuwen ooit nog mooier verwoordde: je gaat toch ook geen dure tv kopen en er een plastic zak overheen trekken? Maar, eerlijk is eerlijk: je wilt je dure telefoon wel beschermen tegen krassen en stoten. Het Nederlandse bedrijf Gustaav heeft hiervoor iets bedacht: een extreem dunne iPhone-case. Deze heeft geen logo, is slechts 0,35 mm dik, past perfect rond de iPhone en beschermt hem tegen krassen en deuken. Rick heeft de witte, transparante variant waardoor je ook de telefoon er nog doorheen ziet.

Er zijn cases voor de iPhone 7 (Plus), de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X. Ze kosten allemaal 17,95 euro. Bekijk ze op Gustaav.com.

gustaav ervaring hoesje


Op naar een hopelijk nog gezelliger, zonniger en lekkerdere mei. Volg ons op Instagram om niets meer te missen 😉

Rick & Sander

Ps: Nog op zoek naar een lekker hotel? Neem dan hier eens een kijkje!