Feestjes

D&D Uitgaanskalender juli 2017

Na alle regen van deze week is het zomerse gevoel misschien even ver te zoeken. Maar mens0n, maar dat weerhoudt mij er natuurlijk niet van om weer een hoop leuke feestjes en festivals in te plannen. Zelf ben ik deze maand te vinden bij Wildeburg en Sensation 'The Final'. Benieuwd welke toffe fissa's je deze maand nog meer op z'n kop kunt zetten?

Bekijk hieronder de enige echte D&D Uitgaanskalender juli 2017!

Weekend 30 juni, 1 & 2 juli

Dias Latinos

Ben jij er klaar voor? De binnenstad van mijn 'hometown' Amersfoort wordt dit jaar wederom voor drie dagen omgetoverd tot een groot Latijns-Amerikaans feest. Van salsa en merengue tot tango. Met zeven podia en zestig optredens biedt het gratis festival voor ieder wat wils. Met de vrolijke deuntjes komt het zeker goed, nu het weer nog! Tip: ben jij niet zo'n goede danser? Volg dan een tango of salsa workshop in de Stadshal of de Observant aan het Stadhuisplein. 

Vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli - Binnenstad Amersfoort 


Giegling 
Zaterdag 1 juli - Contactweg 68 Amsterdam

PITCH
Zaterdag 1 juli - NDSM Amsterdam

Vunzige Deuntjes
Zaterdag 1 juli - TivoliVredenburg

Struinen in de Tuinen
Zondag 2 juli - Amersfoort


Weekend 7, 8 en 9 juli

Sensation 'The Final' Amsterdam

Sensation staat eigenlijk al heel lang op mijn bucketlist. Gelukkig heb ik dankzij mijn favoriete ravers (dankjewel jongons) niet alleen een ticket voor de allerlaatste editie. Ook zorgen zij voor glowsticks en glow in the dark schmink, zodat we optimaal kunnen shinen tussen alle witgekleede feestgangers. 'The Final' is al wekenlang uitverkocht en belooft onvergetelijk te worden. Met artiesten zoals Mr. White, Sunnery James & Ryan Marciano, Fedde Le Grand, Hardwell, Special Guest, Axwell /\ Ingrosso and MC Gee. Alsof deze line-up nog niet goed genoeg is, staat er ook nog een vette lichtshow op de planning. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan niet wachten!

Zaterdag 8 juli - Amsterdam ArenA


By the Creek
Zarterdag 8 juli - Middelwaard, Vianen

All Day Long w/ Job Jobse
Zondag 9 juli - Woodstock Bloemendaal

18HRS Festival
Zaterdag 8 juli - Zaandam

De Sluwe Vos & Friends
Zondag 9 juli - Contactweg 68 Amsterdam 


Weekend 14, 15 en 16 juli

Wildeburg

Vorig jaar kwam ik er na tien minuten al achter hoe fantastisch Wildeburg is. Stel je voor: je verdwaalt in het dorp vol creatieve en muzikale gekkigheid, geniet van een heerlijke sfeer, chillt in de zon, op het strand of op de camping en danst op de deuntjes van een waslijst aan vette dj’s. Reden genoeg dus om dit jaar het hele weekend naar de bamboebossen te vertrekken. Tijdens de tweede editie van Wildeburg zijn mijn vriendinnen en ik niet alleen als ‘campingplekaanwijzer’ (en ja, dit is inderdaad een zelfverzonnen naam voor onze functie) op het terrein te vinden. Zoals je van ons gewend bent, gooien we uiteraard ook weer onze debiele dansmoves in de strijd. Dus, mocht je dit willen meemaken, en dat wil jij, schakel dan snel je vrienden in om te Ticketswappen. Het meerdaagsfestival is ook dit jaar weer dik uitverkocht!

Donderdag 13 t/m maandag 17 juli - Netl de Wildste Tuin, Kraggenburg


Buiten Westen
Zaterdag 15 juli - Oudekerkerplas

A Day At The Park
Zaterdag 15 juli - Nieuwe Meerlaan 1, Amstelveen

Zwarte Cross
Donderdag 13 juli t/m zondag 16 juli - De Schans Lichtenvoorde

Ms. Jones Stage Wasteland Summerfest
Zaterdag 15 juli - Contactweg 68, Amsterdam


Weekend 21, 22 en 23 juli 

Zomerfeest Blijburg

Blijburg Aan Zee is inmiddels één van de favo feestplekken van Rick en Sander. Dit weekend chill je in de bedoeïenententen en duik je de magie van de woestijn in (aldus de organisatie). Dans op de muziek van een band en diverse dj’s, bekijk je de zonsdondergang en wie weet zelfs zonsopgang. Bij het Zomerfeest Blijburg kan het allemaal. Tip: bestel een diner/BBQ ticket. Dat wordt smikkelen!
 
Zaterdag 22 juli - Blijburg aan Zee Amsterdam

Matrixx at the Park
Vrijdag 21 juli - Hunnerpark Nijmegen

Welcome To The Future Festival
Zaterdag 22 juli - Het Twiske Oostzaan

Thuishaven Zomercircus with Miss Melera
Zondag 23 juli - Contactweg 68 Amsterdam

Hannekes Zomerfeest
Vrijdag 21 juli - Hannekes Boom Amsterdam 


Weekend 28, 29 en 30 juli

EdelWise Festival

EdelWise Festival komt terug in het Rembrandtpark. Ontdek zendingen in de zentuin, hang in de fitboy & fitgirl no filter area en laat je verrassen door verrassingen van de organisatie. Geniet van de zonnigste bandjes, lekkerste dj's, het smakelijkste eten en drinken. Nieuwsgierig? Check hieronder voor wat happy feelings alvast de promo!

Zaterdag 29 juli - Rembrandtpark Amsterdam

Gaasper Pleasure
Zaterdag 29 juli - Gaasperplas Amsterdam

Ultrasonic Festival
Zaterdag 29 juli - Maarsseveense Plassen Utrecht

Milkshake Festival
Zaterdag 29 juli - Westerpark Amsterdam

De Zomernacht
Zaterdag 29 juli - De School Amsterdam

Naar welk feestje van de uitgaanskalender juli 2017 kijk jij het meeste uit?