Zolder

D&D favorieten: juni

Time flies when you're having fun. Niets is minder waar. We blikken samen met jou terug op enkele favorieten uit de maand juni. Bereid je voor voor een update over Sander,  onze favoriete festivals van juni, een filmptip, de Weber barbecue-workshop inclusief lekker bbq-recept, Rick's wijntip en last but not least: een update over ons nieuwe kantoor. 

Tijd voor de D&D favorieten van juni!


Paniek: Sander 24 uur offline

De afgelopen maand ontvingen we ontzettend veel bezorgde berichtjes. Het was namelijk wel verdacht stil op WhatsApp, Instagram, Snapchat, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en Hyves. Eerlijk is eerlijk, ook wij waren bezorgd. Want Swaggerboy Sander was maar liefst 24 uur niet online geweest. Een persoonlijk record! Waar onze guitige collega uithangt? Hij is op vakantie in Thailand, samen met zijn nieuwe fanclub (zie hieronder). Wil jij meer weten over zijn spannende avonturen? Neem snel een kijkje op onze D&D Instagram!  #selfie #swaggerboy #record #fanclub


Favo festivals juni: Amsterdam Open Air en Mystic Garden

Het festivalseizoen is alweer in volle gang. En hoe. Zelf vertrok ik samen met mijn vriendinnen naar het Gaasperpark voor een Weekender Amsterdam Open Air. Zoals ieder jaar dansen we in de zon op de lekkerste deuntjes van bekende en onbekende dj's met een zomerse drankjes in onze handen. Een waar festivalparadijs inclusief dromenvangers, glitters, bloemen en mensen in gekke outfits. Optimaal genieten dus! Deze maand waren de Dudes onder andere te vinden bij Mystic Garden op uitnodiging van Warsteiner. De sfeer was top en de aankleding nog beter (denk aan de sfeer van Into The Woods). Wel jammer: het was megadruk. We hebben lang in de rij gestaan voor muntjes en drinken. 

 


Workshop barbecueën als een pro met Weber

Leren hoe je deze zomer de show steelt als een BBQ pro? Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. Samen met onze familie, vrienden en collega's trokken we vol spanning een short aan. Bart van El Hambre leerde ons vervolgens alle ins & outs tijdens de Weber barbecue-workshop. We leerden niet alleen hoe direct en indirect grillt op houtskool. Maar ook hoe je samen werkt aan het eten voor later. Een avond vol lekker eten, wijn en gezelligheid. Genieten!


Jeff's favo bbq-recept

Deze maand namen wij afscheid van onze ex-stagiair a.k.a. favo Molukker Jeff. Gelukkig had hij tijdens zijn laatste stageweken nog wel tijd voor een BBQ met zijn allerliefste collega's. Kijk hem eens genieten! En terecht, want wij hebben allemaal gesmikkeld van heerlijke recepten. Bekijk hier het recept van de gevulde kippendijtjes uit de keuken van El Hambre.


Rick's wijntip: Romeo & Juliet Passione e Sentimento Bianco 2015

Zoals jullie misschien wel weten, drinkt Rick wel eens een wijntje. Iemand moet het doen, de flessen moeten toch op, die druiven groeien niet voor niets, alleen water is ook zo wat; je kent het wel. De wijn-app op zijn telefoon wordt dan ook veel gebruikt. Hij houdt een uitvoerig logboek bij met zijn favoriete wijnen, inclusief prijs, smaak, omschrijving en foto's. Deze maand tipt hij de Romeo & Juliet Passione e Sentimento Bianco. Een zacht, frisse en fruitige wijn met aroma's van citrus, perzik en amandelen. Mét tof etiket. 


Filmtip: Lion

Naast wijn ben je ook voor goede filmtips aan het juiste adres bij Rick. Deze maand vertelde hij enthousiast over de film Lion. De film gaat over een vijfjarige jongen die verdwaalt in de straten van Calcutta, kilometers verwijderd van zijn huis. Hij wordt geadopteerd door Australiërs die daarmee zijn leven redden. 'Lion grijpt je vanaf het eerste moment bij de keel. En laat je niet meer los. Een hele mooie, ontroerende film. De jonge acteur die Saroo speelt is om op te eten. Het is wel een tranentrekker hoor. Ik hoefde natuurlijk niet te huilen, maar iedereen om me heen wel', aldus Rick. Kortom: pak je tissues erbij en zak onderuit op de bank voor een avondje genieten van deze mooie film. 


Ontdek vette lifestyle producten bij fonQ

Naast de meest inspirerende en hippe cadeau's vind je tegenwoordig ook kekke lifestyle artikelen bij fonQ. Zeg nou zelf: je hebt geen excuus nodig om mooie accessoires en vette gadgets te scoren toch? Zelf hebben wij vast de noodzakelijke draadloze speakers ingeslagen voor in ons nieuwe kantoor. Ontdek hier de vette lifestyle producten van fonQ.


Update: nieuwe kantoor

Over het nieuwe kantoor gesproken: jullie wachten vast met smart op onze update. Logisch! Zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien, begint het eindelijk ergens op te lijken.  Spoiler alert: Code Blauw goes Code Groen. Huh, groen? Ja lieve lezers. Wij zijn aan het brainstormen over een vet interieur met nog vettere meubels enzo. Zoals een eistoel (ideetje van Sander en mij), een moswand en een tafel met een boom in het midden. Hopen dat de laatste twee het langer overleven dan de half uitgedroogde vetplanten op ons huidige kantoor.  

Welke onvergetelijke dingen hebben jullie meegemaakt in juni?

Michelle (met de groetjes van Rick)