Zolder

Dit mag je niet missen in: september

Een nieuwe maand staat voor de deur. Tijd om keuzes te maken dus. Uit heerlijke foodfestivals, toffe feestjes, kekke openingen en nieuwe films. Wat jij volgens ons team écht niet mag missen in september? Dat lees je hieronder!


Pleinvrees Festival

Tja, wat kan ik erover zeggen. Hier moet jij alleen al bij zijn omdat ik er niet bij kan zijn. Pleinvrees Festival belooft namelijk ontzettend tof te worden. Niet alleen dankzij de fantastische line-up, maar ook door de nieuwe locatie, een nieuw geluidssysteem en gekke theatervoorstellingen. Daarnaast kan je ook samen of alleen op boevenpad in The Gardens of Babylons. Neem ruim maiden.

Zaterdag 2 september - Recreatiegebied het Twiske


Super Zwoel

Aanstaande zaterdag is Super Zwoel terug van weggeweest. Ook mijn vriendinnen en ik zijn er bij om 'lkkr te viben met de maiden'. Dankzij K-Liber en de Hitjes voor Bitches ga jij helemaal panja in Fluor. Te gek!

Zaterdag 2 september - Fluor Amersfoort


Vijf foodfestivals met een missie

Vers en lokaal voedsel blijft nog altijd populair. Genoeg reden voor vijf foodfestivals met een missie right? In het weekend van 9 en 10 september ontdek jij alle ins en outs over eten en voedselproductie. VERS Academy organiseert in maar liefst vijf grote steden totaal verschillende foodfestivals. Met top-chefs, insecten, guilty pleasures van eigen bodem en nog veel meer.

Alle festivals op een rijtje:
- Fijnproevers & Smaakbarbaren - (9 en 10 september)
- Cacao aan de Kade - (9 en 10 september)
- Dutch Chili Fest - (10 september)
- Food & Design Festival - (9 en 10 september)
- Spoormarkt - (10 september)

9 en 10 september - Breda, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Helmond en Tilburg


Into The Woods Festival

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 september is het dan eindelijk tijd voor hét festival waar jij al maanden op wacht. Hét festival waar heel Amersfoort en inmiddels ook de rest van Nederland vol spanning urenlang vloekend voor in 'de wachtrij' staat. Hét festival met een succesformule die elk jaar nog succesvoller is. Ik heb het natuurlijk over Into The Woods! Verwacht een magische sfeer, een creatieve aankleding van 'the woods' en ontzettend veel vrolijke feestende mensjes. Spot ik jou ook tijdens het festival der festivals?

Vrijdag 8 en zaterdag 9 - Openluchttheater033 Amersfoort


AH Sportfestijn

Zoals je misschien al weet starten Sander en ik binnenkort aan onze Fitboy vs. Fitgurl Challenge (hierover binnenkort meer). Mocht jij je in tegenstelling tot ons wél vast goed willen voorbereiden op de sportieve challenge? Meld je dan snel aan voor het AH Sportfestijn. Ontdek nieuwe sporten, voetbal met Leonne Stentler en test je sport- en foodkennis met Naomi van As en Ellen Hoog. Of doe een BBB workout met Davy (die krachtpatser van de reclame ja). Kaartjes zijn hier verkrijgbaar.

Zaterdag 9 en zondag 10 september - Zuiderpark Den Haag


City Zapper Pop-Up Store

Je laten inspirieren voor je volgende stedentrip aan de hand van leuke producten uit allerlei toffe wereldsteden? Dat doe je bij de Pop-Up Store van City Zapper! Dankzij de prachtige foto’s en video’s voelt het even of je daadwerkelijk op mini-wereldreis bent.

Zondag 13 september t/m 8 oktober - Haarlemmerdijk AmsterdamDam tot Damloop By Night

De Dam tot Damloop is zo 2016. Dit jaar ren jij 5 Engelse Mijl, oftewel 8 KM, mee met de 'By Night' editie. Onderweg geven de spectaculaire verlichting en de muziek je een extra boost om extra meters te maken. En nog beter: na afloop kan jij meteen met de andere winnaars proosten op je behaalde record!

Zaterdag 16 september - Vermiljoenweg Zaandam


Foodnote Festival

Zowel de toekomst als de geschiedenis van FOOD komen samen op het gratis Foodnote Festival. Centraal staat het thema 'Voedsel op reis naar de toekomst'. Maar dat is niet alles. Laat je inspireren en amuseren door optredens, kom langs voor de filmavonden, woon lezingen bij en nog veel meer. Kortom: een festival vol met heerlijk eten, fantastische deuntjes, leerzame workshops en meer. Hier wil je toch bij zijn?

Woensdag 6 t/m zondag 17 september - Genêvelaan Utrecht


Of zullen we er nog eentje doen? Thuishaven Zomercircus

Huilen want Thuishaven Zomercircus is helaas alweer voorbij. Of toch niet? Deze week maakte de organisatie bekend dat er tóch nog één zomers feestje op de planning staat. Omdat we met z'n allen zo gesmeekt hebben. Nou, daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!

Zondag 17 september - Contactweg 68 Amsterdam


PAC Festival bij Pathé

Zoals jullie weten zijn onze dudes nogal fan van films. De Pathé-pas wordt dan ook iedere week weer vol enthousiasme tevoorschijn gehaald. Het PAC Festival van Pathé kan daarom ook niet in deze kalender ontbreken. Je krijgt maar liefst vijf bijzondere voorprèmieres achter elkaar te zien in jouw favo theater. Films van hoge kwaliteit. Zoals The Glass Castle, Good Time, You Were Never Really Here en Loveless. De laatste film moet nog bekend gemaakt worden.

24 september - Pathé Bioscoop Nederland


Heb jij nog supertoffe plannen in september waar wij bij moeten zijn? Laat het ons weten!

Michelle