Zolder

Weekend Bites #6

Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat het weekend los is. Mijn plannen? Morgen ben ik mede-organistor van de Porsche 356 Meet & Greet. Ruim 35 museumstukken (sommige met een waarde tot €500.00) komen naar Barneveld voor een rondrit. DJ erbij, afsluitende borrel, dus dat wordt sowieso geslaagd. En 's avonds is het tijd voor Granaat. Deze editie komt Lövestad langs voor een paar uur durende set. Gewoon bij mij om de hoek. Blijft elke editie weer vet!

Niet alleen in Barneveld, maar door heel Nederland is dit weekend gelukkig meer dan genoeg te doen. Met Weekend Bites #6 gaat dat sowieso goedkomen. Alle vertrouwen in.


What's sup?

 

Het is een sport die er erg tof uitziet, maar vermoedelijk mijn mogelijke einde inluidt tijdens de eerste poging: suppen. Dit weekend kan je gratis proeflessen volgen in de grachten van Amersfoort. Eerst afkoelen en daarna een borrel op een van de vele terrassen van de Keistad. Er zijn ergere dingen.

Meld je hier gratis aan

supper amersfoort


Orange Is The New Black

De vrouwen van Litchfield zijn terug op Netflix. Sinds vandaag is seizoen 5 te streamen en dat belooft totale chaos. Eerlijk gezegd heb ik geen idee meer wat er allemaal gebeurd is, maar daar heeft de streamingdienst tegenwoordig een handige recap voor vlak voordat je op play drukt. Zin in!


Voor erbij

 

Zin in een chipie voor tijdens het bingen? Vorige week werd hier een drakenei met daarin een zak van de nieuwe Doritos-smaak bezorgd. Leuk, maar uiteindelijk gaat het toch om de inhoud. Laat je niets anders wijsmaken. De tortillachips smaken eerst naar barbecue en daarna komt de pit. Bijvoorbeeld erg lekker in combinatie met een ijskoude Desperados.


Sale, sale, sale

 

Vroeger was ik een echt Esprit-jongetje. Volgens mij is er geen jeugdfoto van mij zonder kleding van het merk aan. Halverwege vorige eeuw zijn ze ondergetekende verloren, maar inmiddels is Esprit lekker bezig. Zo gooide ik vorige week deze toffe jas en overhemd in mijn winkelmand. Het is dit weekend nog sale ook, dus de moeite waard om even een kijkje te nemen.

esprit mannenblog


Lekker nummertje

 

Seth Schwarz sloot Pleinvrees Am Strand af met deze gruwelijke knaller van Duke Dumont. Luister hier sowieso dat nummer en zet ondertussen zijn 2.5 uur durende set van afgelopen Afrika Burn op. Perfect inkomer voordat je op stap gaat.

seth schwarz


Kies voor zoet

 

Natuurlijk is geen Weekend Bites compleet zonder een recept. Deze ontzettend, gruwelijk lekker ogende mini lemon meringue cheesecakejes van Mariette verscheen vandaag op Zoetrecepten. Ik zou wel weten wat er morgen op mijn boodschappenlijst komt te staan!

zoetrecepten


Fijn weekend mensen.

Sander