Zolder

Weekend Bites #4

Bijna weekend! Dus er staat een gloednieuwe Weekend Bites voor je klaar. De eerste van de nieuwe site. Zo is het zo weer maandag :-) 

Hieronder enkele favorieten voor dit weekend.


Wie is de beste van Amsterdam of Rotterdam?

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk daar. Het heetst van de strijd. Wie wint ‘m? En nee, we hebben het niet over het Eurovisie Songfestival. Voetbal natuurlijk! Nu Feyenoord vorige week hard onderuitging, ligt de titelstrijd op de laatste speeldag van de Eredivisie weer volledig open. Wordt Feyenoord alsnog kampioen tegen Heracles of sleept Ajax bij Willem II de titel binnen? Kortom: tv-tje aan, biertje open en proberen niet te hard te schreeuwen (ikzelf hoop - natuurlijk geheel onpartijdig - op ons aller Ajax). Oh ja, op wat andere plaatsen wordt ook gevoetbald.  

Zondag 14.30 uur op FOX Sports (of zondag 19.00 uur met het bord op schoot voor good old Tom Egberts op NPO1) 

ajax kampioen


The Best of Armin Only

Liveregistratie van de grootste soloshow van deze DJ ooit, ter gelegenheid van zijn twintigjarig jubileum. In deze bijna vier uur (!) durende show komen zijn grootste hits uit het verleden voorbij, net als nieuw werk. Ook veel gastartiesten overigens. Deze show was overigens binnen tien minuten uitverkocht. Gemist? Zaterdag is de herkansing.

Zaterdag van 21.30-01.10 uur op RTL 4.

armin van buuren


Barbecue?

Had ik graag aanbevolen, maar het weer werkt dit weekend niet echt mee… Alternatief: nodig mensen uit en ga thuis miniwokken. Dit hebben wij van de week nog met het Code Blauw team gedaan. Een stuk minder suf dan bijvoorbeeld gourmetten; en volgens mij ook nog eens gezonder (al is het natuurlijk zo gezond als je het zelf maakt). Wokolie en woksauzen in de aanslag. Wat groenten, rijst, noedels, vlees en vis erbij. En gaan! Makkelijk en gezellig.

wokken


Throwback time

Als je nu nog niet hebt gezien dat deze site helemaal is vernieuwd, dan kun je dit weekend gebruiken om even langs de opticien te gaan. Maar anders, voor als je tussendoor even niks te doen hebt, kijk eens verder op deze website. Van de beste gerechten, handige gadgets, mooie reisjes en feestjes tot de laatste trends. Inmiddels vind je een tsunami aan content op Dudes en Dont’s (meer dan 300 blogs!). En je hebt vast nog niet alles gelezen? Tip: gebruik de nieuwe categorieën om snel door de onderwerpen te navigeren.  

dudes en donts


Tot slot: ‘BN-er’ spotten

Voor wie dit weekend Rick en Sander wil spotten. Je vindt ze vanaf zaterdagavond laat bij Hungry Music Live in de Marktkantine in Amsterdam. Schijnt een goed feestje te zijn.

hungry music

Goed weekend!