Lifestyle

Weekend Bites #1

Op het moment zijn Rick en ik druk bezig met de voorbereidingen van Dudes & Dont's 2.0. Het lijkt mij het perfecte moment om een gloednieuwe categorie te introduceren: Dudes & Dont's Weekend Bites. Een klein overzicht met alle favorieten van afgelopen week. Van leuke blogposts tot grijsgedraaide platen, Weekend Bites bevat alle ingrediënten om jouw weekend goed mee te beginnen. Daar gaan we!


Luistertip

Grote kans dat je zijn huidige hit Talk To Me weleens op de radio hebt gehoord. Zo maakte ikzelf in ieder geval kennis met Thomas Azier. Sindsdien staat zijn plaat Hylas hier dagelijks volop door de speakers te pompen. Vooral het nummer Ghostcity is favoriet. Het pasgeboren fandom is zelfs zo groot dat ik afgelopen weekend tickets scoorde voor zijn concert in De Melkweg eind mei. Zin in!


Bak- en braadtip

Wie ons op Instagram volgt, weet dat er veel, heel veel eten voorbijkomt. Nu ben ik sinds januari op de gezonde (lees saaie) tour, dus iets ongezonds zal je hier niet snel vinden. Neemt niet weg dat ik ondertussen een lijstje bijhoud met gerechten die hier sowieso snel op het menu komen te staan. Vooral dit easy broodje Bahn Mi van Eef Kookt Zo doet het water in mijn mond verschijnen. Daar krijg je toch honger van? weekend bites eef kookt zo


Kijktip

Je kunt geen hipsterwinkel als Loods 5 meer binnenstappen zonder in aanraking te komen met kleine karkassen. Kevers, schorpioenen en vooral vlinders. Allemaal netjes weggestopt achter glas, zodat je er jarenlang plezier van beleeft. Waar de kleurrijke beestjes vandaan komen en hoe ze in zo'n lijst belanden? In deze aflevering van de Keuringsdienst van Waarde zochten ze het uit.

weekend bites mannenblog


Nog meer leuk:

- De nieuwe, korte trailer van Guardians of the Galaxy 2.
- Vandaag is #Warmetruiendag. Op kantoor hebben we daarom de verwarming een paar graden naar beneden gedraaid en op social media iedereen opgeroepen hetzelfde te doen. Beter voor het milieu en nog kek ook. Doe jij thuis ook mee?
- Deze Vine 😃
- Zaterdag 20:30 op NPO1 natuurlijk Wie is de Mol. Echt een bovenverwachting tof seizoen, maar echt geen idee wie ik moet verdenken. Wie is jouw Mol?
- Met de #PakjeLiefde-actie van Bol.com kan je jezelf deze Valentijnsdag cadeau geven. Zo fout dat het weer leuk is.

Wat vinden jullie van de allereerst Weekend Bites? Let me know, goed weekend!

Sander