Tech

De voordelen van glasvezel

Een slechte verbinding: iets waar we bloedchagrijnig van worden. Iedereen herkent dat draaiende rondje op Netflix wel. Of die hilarische meme die maar niet tevoorschijn komt. Irritaties die wij als ‘nieuwe generatie’ - millennials - niet meer willen meemaken. Nooit meer. Gelukkig wordt daar in de techniek over nagedacht. Daarom is er nu een oplossing voor deze irritaties; internet via glasvezel.

Je zult vast wel eens gehoord hebben van glasvezel. Maar ken je eigenlijk ook alle voordelen? We durven te wedden van niet. Daarom hierbij de voordelen van glasvezel met veel plezier voor je op een rijtje. Zo hoef je die controller tijdens een potje FIFA nooit meer door de kamer te smijten 😉


1. Privéverbinding

Voor ongewenste indringers hoef je niet langer bang te zijn. De glasvezelverbinding loopt direct naar je voordeur zonder onderbrekingen. Het is helemaal privé en speciaal voor jou. Hierdoor is je verbinding superbetrouwbaar en kan je Facetimen, streamen of video’s kijken op YouTube zonder haperingen. Volle bak Netflix and chillen maar. Wink-wink.


2. Hoge snelheid

Downloaden, streamen, uploaden. En dat razendsnel. Met een glasvezelverbinding is dit allemaal geen enkel probleem. Zelfs met de grootste bestanden gaat dit op hoog tempo en tegelijk. Multitasken like a boss!


3. Downloaden en uploaden

Gamers en data-verzamelaars, opgelet! De glasvezelverbinding zorgt ervoor dat je download- en uploadsnelheid altijd even hoog is. Je kunt dus net zo snel ontvangen als versturen. Klinkt goed als je het aan ons vraagt.


4. Hoge kwaliteit beelden

Glasvezel maakt het al mogelijk om 4K tv te kijken. Haarscherp dus. Perfect als je zelf de VAR wilt uithangen bij een wedstrijd op FOX of als je echt alle bloederige details wilt zien van je lievelings horrorfilm. Lekker.


5. Keuzes

Je kunt zelf je pakket samenstellen naar jouw wensen en - niet te vergeten - je budget. Dus ben je student in een mini appartement in Utrecht of ben je lekker goings en woon je in een vrijstaand huis? Geloof het of niet, maar bij KPN kan je zelf elk pakket samenstellen. Kies voor live voetbal kijken, onbeperkt muziek luisteren of tv-kijken via internet. Jij bepaalt het.

Dit zijn alle grootste voordelen van glasvezel voor je op een rijtje. Wij mogen er al even gebruik van maken en we kunnen je vertellen dat het een aanrader is! Benieuwd of het ook bij jou beschikbaar is? Doe dan eens de postcodecheck op de website van KPN!


PS: je vermoedde het misschien al wel, maar dit is een gesponsorde samenwerking tussen KPN en Dudes & Dont's 😉