Zolder

D&D favorieten: mei

Jongens, echt waar blijft de tijd. Met de lancering van onze nieuwe website, een tripje naar Zuid-Frankrijk, een feest in De Marktkantine, dagje strand, de nodige borrels, een tof bloggersevent bij fonQ en diners op het terras, vloog mei voorbij. Oh, en we tekenden ook nog voor een gloednieuw kantoor.

Genoeg te beleven dus de afgelopen maand. Tijd voor een lijstje met favorieten:


Nieuwe website

 

Als dit je ontgaan is, dan adviseren we een enkeltje oogarts. Onze mannenblog is helemaal vernieuwd. En dat is toch een vrij grote opluchting, want zonder slag of stoot ging het zeker niet. Bij elkaar duurde het proces bijna een jaar. Gelukkig zijn we gruwelijk enthousiast over het eindresultaat. Wat vinden jullie ervan?


Sacha

Paolo Nutini zong het al. I put some new shoes on and suddenly everything is right. Bij Sacha weten ze dat ook. Bij de webshop mochten we allebei een paar schoenen uitzoeken. Dat werden deze kekke espadrilles voor aankomende zomer. Thanks!

sascha kortingscode


Op wijnreis met AH

 

Even naar Zuid-Frankrijk vliegen voor een dagje wijnproeven in de Provence. Tsja, het leven van een bloggers is soms echt afzien. Samen met Albert Heijn bezocht Sander in mei de wijngaarden van Chateau de Roquefeuille om met eigen ogen de roséproductie te aanschouwen. Natuurlijk werd er tussendoor 'wat' wijn geproefd, geluncht en genoten van het Franse zonnetje. Je zou bijna medelijden krijgen met die arme jongen.

persreis bloggen


Woodstock 69, Bloemendaal

 

Combineer een feestje met zon, strand en een ijskoude Desperados en je hebt vermoedelijk een groot deel van onze favorieten te pakken. Al deze elementen waren met Hemelvaartsdag aanwezig bij Woodstock 69. En wat een toffe plek is dat zeg! Met de ondergaande zon lekker de voetjes van de vloer tijdens een 9 uur durende set van Nuno Dos Santos b2b met Patrice Bäumel. Zo'n geslaagde dag dat we zelfs de 3 uur durende terugweg voor lief namen.


Verhuisbericht

 

Misschien wel het leukste nieuws van mei: we hebben getekend voor een gloednieuw kantoor. Twee jaar geleden waren we samen met Sjoerd rond deze tijd druk bezig met de eerste stappen voor ons marketingbureau Code Blauw. Een eigen kantoor van 50 vierkante meter klonk toen als een mega stap, maar inmiddels gaan de zaken lekker en voldoet de ruimte totaal niet meer. Dus vanaf september verhuizen we met de hele club naar een 'ietsjes' groter kantoor van 180 vierkante meter. 

dudes & dont's adres


Cavello

 

Niet te strak, maar ook weer niet te los. Met lange of korte pijpen. Met motief of zonder. Ja, het uitzoeken van de lekkerst zittende boxers is nog een hele onderneming. Deze maand viel er een hele lading boxers van Cavello op de mat. Zoals je weet zijn we vrij kritisch, maar ze zitten echt erg lekker. Tip voor wie zijn onderbroekencollectie wil uitbreiden. 

cavello boxershort


Thomas Azier

 

De naam zegt je misschien niets, maar zijn hit Talk To Me vast wel. Terwijl Rick lekker in Deventer op de camping stond, treinde Sander naar Amsterdam voor de tour van Thomas Azier. Eerst even een burger proeven bij The Butcher en daarna door naar De Melkweg. Bloedheet, maar wel erg tof. De komende maanden staat de zanger op menig festival, dus ga hem zeker live bewonderen als je de kans krijgt!

concert thomas azier nederland

Welke toffe dingen hebben jullie in mei allemaal beleefd?

Rick & Sander