Food

Oreo M&M blondies met Twix

Wat moet je iemand die alles al heeft nou geven? Gezellige vrienden, een leuke vriendin en de beste collega's heeft hij immers al. En ook al doet hij het met veel plezier, voor de rest mag de jongen ook écht niet klagen. Dan ga je het toch in een hele andere hoek zoeken. Zoals een eigen recept mijn zijn favoriete snacks bijvoorbeeld.

Speciaal voor die blonde draak daarom 'zijn' recept voor: Oreo M&M blondies met stukjes Twix

Wat heb je nodig

- 200 gram bloem
- 180 gram lichte basterdsuiker
- 160 gram roomboter
- 60 gram pure M&M's
- 6 Oreo's
- 5 gram bakpoeder
- 2 Twixen
- een ei
- een theelepel vanille-aroma
- snufje zout

Verwarm de oven voor op 180 graden

Smeltde boter en klop deze daarna met de suiker, vanille-aroma en een ei tot een geheel. Meng nu de bloem, bakpoeder en een snufje zout door elkaar en voeg deze lepel voor lepel bij het beslag.

Hak de Oreo's en Twix in kleine stukken en roer deze met 2/3 van de M&M's door het blondiebeslag. Beboter vervolgens een kleine ovenschaal en giet de inhoud van de kom erin.

Zet de Oreo M&M blondies nu 20 tot 25 minuten in de oven. Niet langer, want dan worden ze droog en je wilt juist dat ze lekker chewy worden.

Laat alles even afkoelen voordat je het in 9 à 12 kleurrijke blondies snijdt.

Eet smakelijk!

Sander

PS: wees gerust Rick, naast deze Oreo M&M blondies komt een ander cadeau uiteraard nog jouw kant op! Meer Oreo? Klik hier voor alle andere Oreo recepten op Dudes & Dont's