Looks

Zo steel jij de show op het strand!

De zon die je witte huid langzaam bruint, krijsende meeuwen op de achtergrond en een clubje Duitsers dat druk bezig is met het graven van hun zoveelste kuil. Een veel typischer beeld van het Nederlandse strand kan ik je niet geven. En wij kaaskoppen zijn graag geziene gasten aan de kust. Van Ameland tot Scheveningen tot Bombi Beach, geef ons een zee en we gaan helemaal los. Maar welke zwembroek trek je deze zomer aan? Want helaas is niet iedereen gezegend met een Instagram-waardig lichaam.

Wees gerust. Alhoewel social media uit haar voegen barst van alle fitboys en -girls valt dat op het gemiddelde strand echt wel mee. Je tante, die 'gezellig' dikke buurvrouw, pa met zijn kids, een club 65+-ers met rimpels tot op hun knieën en de andere 95% van de bevolking slooft zich niet dagelijks uit in de sportschool. Kies gewoon voor een opvallende zwembroek met een toffe print of kleur. Valt het direct minder op dat je geen eigenaar bent van een sixpack 😉

Sander


Tududu, tududu, tududu

Het Nederlandse merk Swihi maakt opvallende zwembroeken. Neem dit oranje model voorzien van een lekker kleurtje en grappige details. Nu maar hopen dat deze haaienprint geen Jaws-flashbacks oproept bij de strandgangers.

Bestel hier voor €29.95

zwembroek mannen 2017


Jungle bungle

Met het motief van tropische palmbladeren geeft deze zwembroek van Björn Borg het ultieme vakantiegevoel weer. Het exemplaar is redelijk aan de prijs, maar dan krijg je ook wel een toffe zwembroek waarmee je overal ter wereld de blits maakt. Van Katwijk tot Phuket.

Bestel hier voor €49.50

zwembroek mannen 2017


Dot.com

Een zwembroek heeft echt niet altijd een flitsende kleur of gekke print nodig. Bij Tenson snappen ze dat. Een simpele stip is soms al meer dan genoeg. Verkrijgbaar in verschillende navy-kleuren. Oftewel blauw.

Bestel hier voor €29.50

zwembroek 2017 trend mannen


Fiet fieuw

Fluitende vogels, kokosnoot in je hand en genieten van de zon, ik teken ervoor. Misschien niet heel handig om deze zwembroek - met je spierwitte lichaam - in het begin van de zomer te dragen, maar met een paar tintjes bruin steel je de show op het strand.

Bestel hier voor €29.95

trend zwembroeken mannen 2017


Voor anker

Ga lekker voor anker met deze zwembroek van Swihi. De stof is extra sneldrogend, dus dan lig je gelukkig niet 1.5 uur in het zand met een natte derrière. Schip ahoy!

Bestel hier voor €24.95

welke zwembroek mannen


Paisley

Maak er een overhemd van en Cam uit Modern Family zou het gerust dragen. Gelukkig heeft Tenson dat niet gedaan. Deze zwembroek met paisley print is opvallend, maar ook weer niet te. Voor wie matig gek wil doen.

Bestel hier voor €29.95

zwembroek swihi

PS: dit is een gesponsorde samenwerking tussen Suitable Shop en onze mannenblog. Ze hebben nu sale, dus check het even als je nog herenkleding kopen wil.