Zolder

3x last minute kerstcadeaus

Je bent ook maar een mens. En mensen vergeten nu eenmaal soms dingen. Dus echt geen probleem als je nog een paar last minute kerstcadeaus in moet slaan. Handig is het natuurlijk ook niet, maar geen man over boord.

Hieronder 3 (relatief) makkelijk verkrijgbare last minute kerstcadeaus. Omdat jij waarschijnlijk al druk genoeg bent met de voorbereidingen voor het kerstdiner 😉

Sander


Krasvrije kerst

Vorige maand waren Rick en ik bij de Nederlandse lancering van NanoFixit. Deze vloeibare schermbeveiliging is in het buitenland al immens populair en is sinds kort ook in ons koude kikkerlandje te verkrijgen. Hoe het werkt? In drie stappen maak je het scherm van jouw device krasbestendig. Van iPhone tot tablet, maar Rick heeft zelfs zijn bril in laten smeren. En dat alles door middel van nanotechnologie. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar NanoFixit werkt echt. Een perfect cadeau voor die onhandige broer of tante wiens scherm altijd vol met krassen zit!

Verkrijgbaar vanaf €14.95 


Zure kerst

Met Zuur heeft Bas Robben mijn absoluut favoriete kookboek van het jaar geschreven. De foto's zijn gruwelijk mooi, de recepten anders dan anders en het ziet er allemaal uit om door een servetringetje te halen. Het boek is niet voor niets bekroond met de nodige awards. Robben weet zelfs internationaal hoge ogen te ogen. Oké, sommigen gerechten zijn wat te bewerkelijk en Bas is niet vies van een beetje pretentie, maar 95% is goed te doen. Met Zuur maak je iedere culi blij.

Verkrijgbaar voor €24.95 bij de boekhandels

zuur bas robben


Culturele kerst

Musea. Het is voor mij zo'n ding waar ik er van kan genieten, maar zelden een bezoekje aan breng. Want een gemiddeld entreebewijs kost al snel €17.50 en dat doet toch net teveel pijn in mijn portemonnee om 'even' naar binnen te stappen. Doe alle gelijkgestemde semi-kunstliefhebber deze kerst daarom een Museumkaart cadeau. Daarmee heb je een jaar lang toegang tot ruim 400 musea door heel Nederland. Van Het Rijksmuseum tot het Kazemattenmuseum in Kornwerderzand, waar dat ook moge liggen... Origineel en cultureel, Jet Bussemaker zal trots op je zijn!

Verkrijgbaar bij musea in de buurt of via hun website voor €59.90

last minute kerstcadeaus


Dan rest mij niets anders te zeggen dan: een hele fijne kerst! Eet smakelijk, proost en geniet ervan.