Food

D&D favorieten: taart recepten

Begin jij ook te kwijlen wanneer je er een cheesecake voor je neus staat? En bestel je het liefst niet één, maar alle taarten van de menukaart? I feel ya bro. Ofzoiets. Ook hier op kantoor zijn mijn collega's fan van taart, met name van de baksels van keukenprinses Sander. Ontdek snel onze favoriete taartrecepten want taart = life.


Sinaasappeltaart - Wilco's favoriet

Zo fris en fruitig als onze collega Wilco iedere dag op kantoor verschijnt, zo fris en fruitig is deze variant op sinaasappeltaart. Deze taart smaakt namelijk naar Split ijsjes, een recept met een vleugje jeugdsentiment dus.

Bekijk hier het recept Sinaasappeltaart 


Nutella brownie met Kinder maxi - Rick's favoriet

Je vraagt om een favoriete taart en Rick komt aanzetten met een brownie recept. Ik hoor je denken: Wat kan hij wel?  Maar mensen, toch voeg ik dit recept met liefde toe aan onze favorieten. Want zelfs als je het tegenovergestelde bent van een topchef of bakprins(es), krijg je het met dit recept voor elkaar om een ultra lekkere brownie in elkaar te flansen. Het bewijs? Dat is keukenkluns Rick zelf.

Bekijk hier het recept: Nutella brownie met Kinder maxi


Gin & Tonic Taart - Michelle's favoriet

Natuurlijk zijn wij hier op kantoor niet vies van een lekker drankje. Zelf ben ik fan van GT/Ginto/Gin Tonic. Reden genoeg voor Sander om twee liefdes (alchol en taart) te combineren. En geef hem eens ongelijk: dit is het recept waarvan jij en ik stiekem al hoopten dat het ooit zou komen. 

Bekijk hier het recept Gin & Tonic Taart


Bosvruchten-perzik pie - Sjoerd's favoriet

Voor deze friszoete pie kan je Sjoerd zelfs wakker maken. Althans, wanneer zijn Sleepcycle eindelijk eens een hoger percentage aangeeft dan 50%. Perzik en bosvruchten combineren volgens hem namelijk verrassend goed met amandelen en pecannoten. Makkelijk om te maken en ook nog eens ontzettend lekker!

Bekijk hier het recept Bosvruchten-perzik pie

 


Carrot cake met roomkaas-botercrème - Sander's favoriet

Als healthyfitboy hoeft Sander natuurlijk niet lang na te denken over zijn favoriet: carrote cake met roomkaas-botercrème. De combinatie van de kruidige cake met de roomkaas-botercrème is ook echt hemels. Hier krijg je toch honger van?

Bekijk hier het recept Carrot cake met roomkaas-botercrème


Welke taart is jouw favoriet?

Michelle