Looks

Mannenmode 2018: de 5x trends voor in je kast

Als vent wil je natuurlijk fatsoenlijk voor de dag komen. Ik in ieder geval wel. Maar tegelijkertijd ben ik ook geen type dat dagelijks in een instawaardige outfit het kantoor binnenloopt. Het half uurtje extra slapen krijgt dan toch de voorkeur.

Hoe je in 2018 fleeky de straat opgaat zonder uren voor de spiegel te staan? Schaf items aan volgens dé trends van dit jaar. Nog betaalbaar ook.

Sander


1. Coltrui

Vorig jaar bewees de coltrui niet alleen geschikt te zijn voor wijlen Steve Jobs. Inmiddels vind je dit item in de kast van veel mannen. Jong en oud. In 2018 groeit de coltrui nog meer in populariteit. Blijven aanschaffen dus.

Voor dit exemplaar van Only & Sons betaal je bij DefShop slechts €14.99. Koopje toch?

mannenmode 2018 coltrui


2. Wollen jack

Jack, jas of jacket. Geen idee hoe het precies heet, maar ik bedoel in ieder geval onderstaand item. De mannenmode 2018 blijft nog altijd houden van wol. En dan niet zo'n geval die Tom Hardy in Batman The Dark Knight Rises droeg. Het mag iets subtieler 😉

Ga bijvoorbeeld voor dit Urban Classics jack van €69.99.

mannenmode 2018 wol


3. Slogans

Vroeger zag je ze alleen bij de CoolCat hangen, maar tegenwoordig zijn slogans helemaal hip. Moet het per se met jouw idealen matchen? Totaal niet. Zolang er maar geen kansloze termen als bitch en money op staan, kan eigenlijk alles. Dus kies gewoon een exemplaar wat je tof vindt.

Kies bijvoorbeeld dit t-shirt van Mister Tee voor €19.99.


4. Gewatteerd

Het is een trend waar je van moet houden. Van mij hoeft het niet zo, maar veel mannen zijn groot liefhebber. It's up to you. Hoe dan ook zijn gewatteerde jassen een van de grootste trends qua mannenmode 2018. Een lekker warm exemplaar voor in de winter en een dunne variant tijdens het voor- en najaar. Gewatteerd kan én mag het hele jaar door.

Deze jas van Urban Classics is bij DefShop nog geen 50 ekkies.

mannenmode 2018 gewatteerd


5. Gucci inspired

Misschien dat jij wel een Gucci in de kast hebt hangen, maar voor de minderbedeelden is een inspired exemplaar meer dan dan voldoende. Fake it till you make it 😉 Een karper, bloemetjes, tijgers. Denk aan de inrichting van de gemiddelde Jordanese flat en het past helemaal bij deze trend. Lekker kitscherig. Ik hou ervan.

Met €11.99 is dit t-shirt een perfecte instap Gucci voor wie rustig en vooral betaalbaar wil beginnen 😉

mannenmode 2018 gucci


PS: dit is een gesponsorde samenwerking tussen DefShop en onze mannenblog