Lifestyle

Tip van de dudes: bruno banani Man's Best

Luchtje, eau de toilette, geurtje, parfum, after shave, cologne. Iedereen heeft er een andere naam voor. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: lekker ruiken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Net als de benaming heeft elke man zijn eigen voorkeur. Van elegant tot zwaar. En dan hebben we het nog niet eens gehad over wat vrouwen ervan vinden. Lastig!

We zullen eerlijk bekennen dat jullie dudes ook op dit gebied vrij verwend zijn. Je wilt tenslotte niet naar een kleedkamer vol tieners ruiken. Daarom gaan we vaak automatisch voor een dure optie en slaan de betaalbaardere varianten over. Bij bruno banani waren ze het daar niet mee eens. Om ons ongelijk te bewijzen, stuurde zij hun nieuwste aanwinst op: bruno banani Man's Best

Ook wij hebben weleens ongelijk
Nou, horen we jullie denken: en, is het wat? Na het lezen van deze blogtitel en bovenstaande tussenkop heb je hopelijk al wel een idee. Ja, het is een verdomde lekker luchtje. Bruno banani omschrijft het als een blend van o.a. fonkelend pittig pomelo fruit, fris pulserend roze peper en comfortabel kasjmier-houtakkoord. Ook geen idee wat ze daarmee bedoelen? Je bent niet de enige 😉

In onze eigen woorden is het vooral een stoer en fris luchtje. Een beetje citrusachtig, maar het ruikt ergens ook naar karamel. Ideaal dus voor in veel situaties. Van op de werkvloer tot tijdens een nacht stappen. We hebben hem hier op kantoor getest en niet alleen de mannen, maar ook onze vrouwelijke collega was fan. Win win!

Oh, helemaal mooi. De adviesprijs van bruno banani Man's Best begint al bij €16.95. Een perfecte prijs voor een cadeau tijdens de aankomende feestdagen.

Rick & Sander