Zolder

10x de leukste mannencadeaus voor de feestdagen

Mannencadeaus verzinnen voor de feestdagen is altijd een lastige opgave. Of het nou voor je schoonvader, broer, neef of de vriend van je zus is, het blijft een hels karwei. Maar wat moet je deze feestdagen dan vragen of geven? Geen paniek! Ik zocht voor jou de 10x leukste mannencadeaus uit. Verlaat je deze Kerstmis hopelijk wel met iets bruikbaars de jaarlijkse gourmetavond.

Femke


1. Een warme muts

In Nederland is het in de winter vaak Siberisch koud. Tenminste voor ons klagende Hollanders dan. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je een warme muts hebt. Al is het voor het stukje lopen van de auto tot het kantoor. Of de fietstocht van 10 minuten naar het voetbalveld. Koud wil niemand het hebben.

De muts is hier verkrijgbaar voor €39.90

mannencadeaus tip


2. Funky sokken

Een echte klassieker voor de feestdagen, maar misschien wel één van de weinigen die je echt gaat gebruiken. Rol je broek iets op en je outfit krijgt gelijk een oppepper in de donkere dagen.

Koop de sokken hier voor €9.00

Mannencadeaus inspiratie


3. Classy voor de dag komen


Met dit horloge steel jij of een andere gelukkige de show. Classy en daardoor juist ontzettend hip. Deze topper zorgt ervoor dat je goed voor de dag én op tijd komt.

De Daniel Wellington bestel je hier voor €189.00

Mannencadeaus idee


4. Een kookboek voor echte mannen


Smokey goodness, dat zegt toch eigenlijk al genoeg? Geniet van heerlijk ribs, brisket en meer bereid op de BBQ. Probeer het ook eens uit in de winter. Dit is namelijk het nieuwe seizoen om te barbecueën. Echte dudes staan het hele jaar door achter de barbecue!

Het boek Smokey Goodness bestel je voor €24.99 hier

Mannencadeaus tips


5. Bruno banani man's best

Een combo van fonkelend pittig pomelo fruit, fris pulserend roze peper en comfortabel kasjmier-houtakkoord. Zegt jou dat ook vrij weinig? De dudes hebben deze geur al uitvoerig voor je getest. Bekijk snel hun oordeel.

De geur is verkrijgbaar vanaf €16.95 (30ml) bij jouw drogist om de hoek

Mannencadeaus kerst


6. Nostalgie


Breng de nostalgie terug in huis met de Denver VPL-120 Platenspeler. Luister je favoriete hits van vroeger op lp’s en wissel dat af met de muziek van nu. Bowie meets Kygo. Een leuk instapmodel. Verwacht voor dit bedrag niet de hoofdprijs 😉

Welke lp staat er op jouw verlanglijst?

Bestel de platenspeler hier voor €50.90

Mannencadeaus ideeën


7. Winter is here


Wees niet bang, geen spoilers. Maar wel de exclusieve limited edition uitgave van Game Of Thrones seizoen 7. Kijk het alleen, met je vrienden of voor een Blu-Ray & chill avond met je vriendin. Het kan allemaal, zolang er maar niemand doorheen praat. En heb je de voorgaande seizoenen nog niet gezien? Kijk die dan zeker ook!

Bestel seizoen 7 hier voor €39.99

Mannencadeaus feestdagen


8. Voor wie graag op reis gaat


Je paspoort. Hét belangrijkste item wat je meeneemt op reis. Zonder kom je tenslotte de grens niet over. Om deze nou ook heel, beschermd en leesbaar te vervoeren is een paspoorthouder de ideale uitkomst. Qua print of kleur kun je het zo gek niet verzinnen. Hieronder een klassieke variant, maar alles is mogelijk. Dus mocht je eens gek willen doen? Kijk dan vooral even verder.

Bestel deze paspoorthouder voor €10.90 op bol.com

Mannencadeaus winter


9. De juiste muziek voor elk moment


Als hippe dude heb jij natuurlijk al eeuwen een abonnement. Maar er zijn altijd wel vrienden die daarvan profiteren. Geef deze Spotify giftcard om daar een eind aan te maken. Je vrienden kunnen overstappen naar een premium account en jij bent verlost van dat geneuzel. En de wanstaltige muzieksmaak van je broer.

Met dit cadeau kan eindelijk iedereen genieten van muziek zonder reclame. Zeg maar dag tegen de irritaties van 100 keer dezelfde reclame horen. De giftcards zijn op te waarderen van €10 - €60.

Je koopt deze giftcard bij o.a. Primera

Mannencadeaus giftcard


10. Mannenavond

Net even wat anders dan dat lauwe biertje op een festival. 's Winter ga je voor en speciaalbiertje. Een echt mannencadeau. Perfect voor een gezellige mannenavond of tijdens een stevige pot FIFA. Ook verkrijgbaar in pakketten, zo kun je van alles wat proeven. Maar let op: giet jezelf niet gelijk helemaal vol. Of doe trouwens ook maar wat je wilt. Het is tenslotte bijna kerst 😉

Bestel deze mix van La Chouffe hier bij Gall&Gall

Mannencadeaus bier


Welke van de mannencadeaus zou jij wel onder de kerstboom willen vinden? Ik ben benieuwd!